reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa

Oby, oby. Nie lubie siebię za te ciężkie myśli ale cholerna anemia mnie denerwuje już też.
Zawsze jak dostawałam tabletki to rosło, a teraz jak na złość 😔
Chyba, jak każda mama, martwisz się, bo chcesz, żeby z twoim dzieckiem było wszystko dobrze. Dlatego nas dopadają takie ciężkie myśli. Ale pewnie po wizycie wyjdziesz spokojniejsza 🙂

reklama
Jeszcze Wam powiem,bo muszę ,bo się udusze. Już jakiś czas temu pytałam gin czy mogę pić wapno,powiedziała,że wolałaby,żebym nie piła,bo dziecko będzie mieć za twarde kości i mózg się nie rozwinie.
Ok.
Potem ta moja ulubiona farmaceutka dała mi witaminy dla ciężarnych,super ekstra,dobry skład ,pani potrzebuje wiele witamin,a ta pregna uboga. Ok. I wiecie nawet się zainteresowałam,że tam jest magnez itp. i ostatnio patrzę,a tam wapń....umknął mi . I zjadłam już pół tego pudełka. I nie wiem...😳
Ale teraz do Endo mam badanie poziomu wapnia zrobić i czytałam,że po 30tc dziecko potrzebuje dużo i jak np nie będzie go zmagazynowanego we krwi to zacznie sobie pobierać np z moich kości.
I sama już nie wiem co myśleć.

Nie czytac internetow o pierdach:-p mniej czytasz -spokojniej przebiega ciaza :-)))

Ja przytylam wciazy 5,5kg, a dzis weszlam na wage i waga sprzed ciazy :-) ale jeszcze macica sie nie obkurczyla i te giga balony... jeszcze urosly bo mleka w nich jak dla armii, a moje dziecko sobie pociumka i kimonko 🙈

Ja przytylam wciazy 5,5kg, a dzis weszlam na wage i waga sprzed ciazy :-) ale jeszcze macica sie nie obkurczyla i te giga balony... jeszcze urosly bo mleka w nich jak dla armii, a moje dziecko sobie pociumka i kimonko 🙈
Mówisz, że dziecko narazie masz oszczędne 😅
A jak drugi syn pierwsze wrażenie na braciszka ? 🙂

Mówisz, że dziecko narazie masz oszczędne 😅
A jak drugi syn pierwsze wrażenie na braciszka ? 🙂

O rety... to byla taka bomba emocji i szczescia... 🥰 takiego prawdziwego dzieciecego szczescia ze ma juz braciszka po drugiej stronie brzuszka, a on taki malenki i wszystko ma male... 🤭 wieczorem non stop go dotykal i budzil bo potrzebowal jego zainteresowania... a my pozwalalismy na tyle na ile mozna bylo:-)

Dzis juz troszke inaczej, ale i tak jest mega dumny i biega i wszystkim mowi ze juz go ma! Ze ma braciszka, swojego Radka 😁💙

Tyle ze moj starszak to tez taki Szogun troche i trzeba miec to na uwadze...:-)

Zobaczysz sama ta pelnie milosci, bo pamietam ze tez masz Bąbla nie? Czy pokickalam cos?

reklama
O rety... to byla taka bomba emocji i szczescia... 🥰 takiego prawdziwego dzieciecego szczescia ze ma juz braciszka po drugiej stronie brzuszka, a on taki malenki i wszystko ma male... 🤭 wieczorem non stop go dotykal i budzil bo potrzebowal jego zainteresowania... a my pozwalalismy na tyle na ile mozna bylo:-)

Dzis juz troszke inaczej, ale i tak jest mega dumny i biega i wszystkim mowi ze juz go ma! Ze ma braciszka, swojego Radka 😁💙

Tyle ze moj starszak to tez taki Szogun troche i trzeba miec to na uwadze...:-)

Zobaczysz sama ta pelnie milosci, bo pamietam ze tez masz Bąbla nie? Czy pokickalam cos?
Przyjaciele 🥰super, że ma takie podejście do Radzia 😁
Tak, u mnie też biega mały szogun po domu😅 Mąż się śmieje, że trzeba będzie łóżeczko przed nim pod sufitem podwieszać 🤣

Do góry