Brownie1992
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba bym nie dala rady 8 albo 9 razy podchodzić ....Ja byłam wcześniej na wątku kto po in vitro i było kilka dziewczyn co dopiero w 8,9 procedurze się udało. Dobrze jest wykupić pakiet z kilkoma podejściami, tylko warunki trzeba dobrze ogarnąć, co za co trzeba dopłacać i kiedy
Mi zamiast chleba to buły wychodzą, a ja lubię chleb nie buły i oTo i ja chcę![]()
Sorry musiałamjebłam
Piona.Niech ta @ nadejdzie bo mnie wszystko wkurwia ...![]()
Ja też.Chyba bym nie dala rady 8 albo 9 razy podchodzić ....
Mi trener mówił, że za równowagę odpowiada spięcie brzuchano ogólnie właśnie staram się pochylać, bo chce wiekszy nacisk na poślady.
A np na tej nodze, gdzie poślad pali bardziej to cieżej mi utrzymać równowagę
u nas na ten moment taki sam status - hajs by się znalazł ale jeszcze nie ma tej pewności, że na pewno to jest właściwa drogaJa mam kuz kwotę odlozona wystarczająca na in vitro. Ale w sumie nie zdecydowaliśmy czy będziemy podchodzić. W sensie nie wykluczamy, ale nie ma decyzji. Ja mam opory trochę pod kątem, że to tyle kasy bez gwarancji że się uda. Plus ogromna bomba hormonalna dla organizmu - dla mnie każda kobieta podchodząca to in vitro to super babka.
mamy też na kreskach historie z pierwszym udanym transferemJa jestem tego przykładem. Niby w ciążę nie miałam problemu zajść, a in vitro nie wypaliło ze zbadanym zarodkiem. Leki pełnopłatne i mimo dofinansowania z mazowieckiego pochłonęło to około 40 tys.
Nie chcę Was zrażać, bo np mojej szwagierce udało się za 1. razem. Także nie ma reguły, ale czasem to jedyne wyjście.