aurii_orelii
Fanka BB :)
tez mam rozstępy od gimnazjumJa nie rodziłam, rozstępy robią się ot tak także dla mnie to żadna pamiatka bo nie wiem czemu tak mam![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tez mam rozstępy od gimnazjumJa nie rodziłam, rozstępy robią się ot tak także dla mnie to żadna pamiatka bo nie wiem czemu tak mam![]()
to było wyświetlić napis "i co się tak gapisz?!" na wygaszaczuMówiłam, że ta Pinda do mnie przyjdzie zapytać jak zrobić projekt? Mowiłam?!była. powiedziałam, że nie wiem, nie pokarzę jej bo ja robię jak uważam, a z reszta komputer mi się zwiesił. To stanęła za mną i patrzyła mi na monitory
![]()
Polecasz jakaś konkretną szczotkę?tez mam rozstępy od gimnazjumPS. miałam okropne rozstępy na udach od wewnetrznej strony. ZEszły po szczotkowaniu na sucho
![]()
mi do histero w znieczuleniu ogólnym nie kazali zdejmować, mam żel zrobionycooo?? nie... dopiero założyłam. Nic mi nikt nie mówił w sumie
czekam na relacje po!Dziewczyny, ja Was nadrabiam, ale słabo mi idzie odkąd @Brownie1992 obudziła we wszystkich talenty literackie![]()
Melduję się z poczekalni w Bocianie.
Trzymajcie kciuki, bo stresik jest.
W Łodzi piękne słoneczko i takiej cudnej zieleni to dłuuuuuugo nie widziałam![]()
Najzwyklejszą, najtańszą bez loga żadnej firmy bo to sa te same...Polecasz jakaś konkretną szczotkę?