reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Co prawda o 19 była już po kąpieli, ale z tego zmęczenia zasnąc nie mogła i kolejne 30min jejczenia.

Znacie to;-)​
Osobiscienie chwalac się nie znam :) kłade dziecko, daje buzi na dobranoc i wychodzę- koniec bajki :p
przyznaje szczeże że jestem lekko wcieta ale ostatnie trzy godziny sedziłam na telefonach rozwiazując sytuacje kryzysową w pracy :)

Dzagud Kot juz wszystko zaplanował- skad weźmiemy drugi samochód, foteliki dla Weroniki i Madzi... takze lepiej pakujcie manatki :)

reklama
WITAM wszystkie mamy ! Mam pytanie moje dziecko cały czas piło mleko na recepte teraz jak skończy rok ma mieć zmienione na inne , pytam bo lekarka kazała mi przez miesiąc podawac mleko sojowe a dopiero potem zwykłe bebiko 3 czy jest sens z tym mlekiem sojowym ? bo w aptece pani odradziła mi podawania soji tylko odrazu bebiko3 ? co robić (sojs też uczula a mały miał skaze białkową)

Wszystko, co było Twoim marzeniem..
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem
lecz się spełni w całości.
Wszystko, co piękne i upragnione
niech będzie w Twoim życiu spełnione!

Dla naszej kochanej Amelki i Stasia z okazji ukończenia pierwszego roczku wszystkiego co najlepsze życzy Aniela z Zuzanną.

AMELKO I STASIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU PIERWSZYCH URODZIN i w każdym kolejnym dniu :-):laugh2::-D
poohgangfirstmylar.jpg

Wszystko, co było Twoim marzeniem..
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem
lecz się spełni w całości.
Wszystko, co piękne i upragnione
niech będzie w Twoim życiu spełnione!

Dla naszej kochanej Amelki i Stasia z okazji ukończenia pierwszego roczku wszystkiego co najlepsze życzy Aniela z Zuzanną.

Kotek z Laurą przyłączają się do życzeń:-), Amelka i Stasiu 100 lat dla Was!

Amelciu i Stasiu, z okazji Waszego Święta życzymy Wam powodzenia, uśmiechu na buziach, dużo miłości i szczęścia na każdy dzień.

Dzagud Kot juz wszystko zaplanował- skad weźmiemy drugi samochód, foteliki dla Weroniki i Madzi... takze lepiej pakujcie manatki :)
Przepraszam, że się wtrącam, ale o czym Wy tok:confused: Czy to ma coś wspólnego z naszymi wspólnymi wakacjami? Bo ja też już myślałam, jakby tu Dzagud chociaż z jedną dziewczynką do samochodu wcisnąć, ktoś inny tatusia z drugą dziewczynką i można by jakieś wycieczki sobie porobić.:tak:
Kochane maleństwa, Amelciu i Stasiu w dniu Waszego święta życzymy Wam duuuużo zdrówka, uśmiechu na słodkich buźkach i wielu wielu beztroskich i szczęśliwych dni:tak:-
- ciocia Aga i Wojtuś

Kochane malenstwa(Amelko i Stasienku)!

Zycze Wam usmiechnietej buzi na co dzien,
spelnienia malenkich marzen i tych wielkich,
samych slodkosci i czulosci od zycia,
wspanialych zabaw i cudownych niezapomnianych przygod!
Rosnijcie nam duze i w zdrowiu!!!!

Zyczy ciocia Ola i Amelka

reklama
Do góry