reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Ja to generalnie mam trochę przesrane.... chcę jechać do gina i się wziąść za tą stymulację (myślałam, żeby jechać w połowie cyklu, przy okazji zobaczyć jak pęcherzyki, albo świeżo po owu zeby ciałko zobaczyć i wtedy by dała recepte na leki ) prywatnie,ale już tyle wolnego na te badania swoje i wizyty meża i wyjazdy pobrałam, że nie wiem czy za chwilę mnie nie wywalą z roboty, szef ciągle pyta po co Nam wolne i czy to ważne (pracujemy z mężem w tej samej firmie, na innych stanowiskach a on jest driverem moim ) ,a jak wiadomo przy stymulacji trzeba robić usg I nie zawsze to wypadnie , że na weekend.
Co najlepsze mam wypisane miesiąc urlopu na wyjazd do pl w sierpniu czyli 20 dni roboczych , i 3 dni tylko zostały mi urlopu, a tak, to jedynie offy, że np źle się czuję, ale też nie wiem do jakiego momentu nie przeciągnę struny. Ale to posrane, człowiek chce się leczyć, ale praca mocno ogranicza i to , że lekarz nie na miejscu tylko trzeba gnać 2 h w jedną stronę...🫥 nie wspominam o finansach, bo oczywiste , że to nie mała kasa.
No ja sobie ogarnęłam klinikę wpisane 24h. Nie wiem, czy przyjmują w nocy ale o 22 tak, w weekendy, święta. Co do ich fachowości się nie wypowiem, ale mi chodzi głównie o podgląd w dogodnym terminie

Masz mega ciężka sytuacje, rozmowa w pracy z szefostwem nie wchodzi w grę? Moze to by pomoglo, umozliwilo wprowadzic jakies zmiany, zmniejszyc kilka dni urlopu i wybierac w potrzebne dni… ?
Ja dostałam wypowiedzenie, jak powiedziałam że przystępujemy do in vitro, bo byłam wcześniej na L4 z innego powodu i zapytała mnie jakie są moje dalsze plany. To byłam szczera...In vitro nie wyszło, roboty nie miałam

Mam propozycję , każda wrzuca swojego ulubionego gifa 😁
Angry Pokemon GIF

@doris36 jak inseminacja? Chyba, że pisałaś a ja nie zauważyłam ☺️
Nie, nie pisałam 😊 tak miałam wczoraj IUI, przy czym duze zdziwienie, bo na karcie informacyjnej mialam wpisane 3 pecherzyki, a na pierwszej i drugiej wizycie rozmawialiśmy o dwóch (jeden jakis mniejszy niż 16mm sie pojawil). Nie wiem czy ludzki blad czy faktycznie czegos sie dopatrzyla lekarka w sobote. Dziś bylam u mojego gin i ponoć widać było objawy pęknięcia pęcherzyka.
Także pozytywnie :)

No ja sobie ogarnęłam klinikę wpisane 24h. Nie wiem, czy przyjmują w nocy ale o 22 tak, w weekendy, święta. Co do ich fachowości się nie wypowiem, ale mi chodzi głównie o podgląd w dogodnym terminie
W PL czy za granicą? W sumie to pierwsze słyszę o takim czymś

reklama
Do góry