królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Znam to doskonale.no ja nawet przez szybkę widzę cień ale sama pewnie wiesz co oczy kobiety chcącej zajść w ciąże potrafią widzieć…![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znam to doskonale.no ja nawet przez szybkę widzę cień ale sama pewnie wiesz co oczy kobiety chcącej zajść w ciąże potrafią widzieć…![]()
True thatno ja nawet przez szybkę widzę cień ale sama pewnie wiesz co oczy kobiety chcącej zajść w ciąże potrafią widzieć…![]()
Możesz, ale obowiązku nie ma. Natomiast najważniejszy jest ten twardy środek ananasa, bo on zawiera bromelinę, która wspomaga zagnieżdżenie. W soczku, takim sklepowym wątpię szczerze zeby był. Jeśli nie jestes w stanie zjeść plasterka ananasa - polecam pokroić w trójkąty jak pizze, razem ze środkiem i tak jeść - zdlenduj na shake. I tak pij. Alno w kostkę i do np owsianki.Dziewczyny, a jak to było z tym ananasem po owulacji? Kiedy i ile go jeść i czy w ogóle trzeba jeść czy zamiast tego można sobie soczek 100% sączyć?![]()
dzięki! To dzisiaj kupię i spróbujęMożesz, ale obowiązku nie ma. Natomiast najważniejszy jest ten twardy środek ananasa, bo on zawiera bromelinę, która wspomaga zagnieżdżenie. W soczku, takim sklepowym wątpię szczerze zeby był. Jeśli nie jestes w stanie zjeść plasterka ananasa - polecam pokroić w trójkąty jak pizze, razem ze środkiem i tak jeść - zdlenduj na shake. I tak pij. Alno w kostkę i do np owsianki.
Kiedy? Od owu do 6 dpo maksymalnie.
100% dowodów naukowych nie ma,że to działa. Ale chwytamy się czego można![]()
![]()
Kiedyś zadałam podobne pytanie to mi powiedziano, że po piku robienie dalej testów nie ma sensuCzy mozna miec dwa razy peak? W odstepie 2 dni?![]()
Też tak się uczyłam go obieraćdzięki! To dzisiaj kupię i spróbujękurna będę musiała jakiś tutorial na yt obejrzeć jak się ananasa obiera xd
oo to prawda, przy granacie tyle dłubania jest…Też tak się uczyłam go obierać![]()
Spoko, to jest lajcik w porównaniu z granatem.
Ostatnio po próbie dorania się do środka kuchnia i moja biała bluzka wyglądały jak miejsce krwawej zbrodni![]()
Ja bym zapytala, a kto to jestWłaśnie miałam to napisac"Ide do doktórki" rozwalają mnie takie testy
![]()
u mnie były i pomidory i arbuzPisałam, że nie cierpię Biedry.
Wczoraj wysłałam męża po arbuza i pomidory malinowe bo w gazetce była promka.
NIC nie było xD
Ostatnio jak miała być kilkudniowa promocja na banany to moje oczy przez te dni nie widziały nawet jednego kartonu na sklepie![]()
Nagle wróciły jak promocja się skończyła![]()