reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

jak to możliwe? 😳

Ja dzisiaj cały dzień spędziłam na dzwonieniu po aptekach w różnych miejscach w Polsce i próbach uzyskania recepty, jest 20:30 i w końcu udało mi się domknąć sprawę (zaczęłam o 9), recepta jest, dwa opakowania czekają zarezerwowane w aptece, moja bohaterka @Avy wjedzie tam na białym koniu i mi je wykupi i wyśle, siedzę i płaczę - jak przez cały dzień, ale teraz z ulgi i wdzięczności 😭
Przesrane z tym Clo... Jakby coś to ja też mogę Ci wykupić i wysłać 😉

reklama
Przesrane z tym Clo... Jakby coś to ja też mogę Ci wykupić i wysłać 😉
dziękuję, jesteś kochana, ale te dwa opakowania już nam muszą wystarczyć - w połowie czerwca mamy wizytę u androloga i niech zmienia na coś innego. A jak się cała akcja uda, to te dwa jutrzejsze opakowania juz wystarcza do tej wizyty

jak to możliwe? 😳

Ja dzisiaj cały dzień spędziłam na dzwonieniu po aptekach w różnych miejscach w Polsce i próbach uzyskania recepty, jest 20:30 i w końcu udało mi się domknąć sprawę (zaczęłam o 9), recepta jest, dwa opakowania czekają zarezerwowane w aptece, moja bohaterka @Avy wjedzie tam na białym koniu i mi je wykupi i wyśle, siedzę i płaczę - jak przez cały dzień, ale teraz z ulgi i wdzięczności 😭

Jeśli stan na ktomalek wyświetla się zgodnie ze stanem rzeczywistym, to gdybyś jeszcze potrzebowała, to też mogę podjechać i wykupić.

Dziękuję tak zbiorowo Dziewczyny, dostałam tyle zgłoszeń, że możecie mi wykupić i wysłać, że jestem szczerze wzruszona tym. W tych całych trzonowych staraniach najbardziej cieszy mnie i podnosi na duchu, że dzięki nim trafiłam na tak piękną społeczność wspaniałych kobiet 😍

jak to możliwe? 😳

Widzisz, czasem na pozornie "obcej" osobie bardziej można polegać, niż na kimś z otoczenia.
Super 🌈

Widzisz, czasem na pozornie "obcej" osobie bardziej można polegać, niż na kimś z otoczenia.
Super 🌈
akurat to nie do końca tak, bo osoby z mojego otoczenia też były gotowe i chętne do pomocy, tylko u nich albo w ogole nie było w promieniu 30km a dalej było 1 op, albo było 1op, a ja potrzebuję 2 w jednej aptece :) ale to, że komuś "obcemu" (jakoś trudno mi Was nazywać obcymi po tym co tu razem przeżywamy) się chce zaangażować, to po prostu brak mi słów 😭

akurat to nie do końca tak, bo osoby z mojego otoczenia też były gotowe i chętne do pomocy, tylko u nich albo w ogole nie było w promieniu 30km a dalej było 1 op, albo było 1op, a ja potrzebuję 2 w jednej aptece :) ale to, że komuś "obcemu" (jakoś trudno mi Was nazywać obcymi po tym co tu razem przeżywamy) się chce zaangażować, to po prostu brak mi słów 😭
Ja specjalnie to "obcy" umieściłam w cudzysłowiu , bo wiadomo, że my tu same swoje, jakbym była w pl też bym komuś wykupiła lek, gdyby była taka potrzeba i tego potrzebował 🙂

reklama
Do góry