nieznośne_poplątanie
Moderator
wysoka ma opinie![]()
Jestem już na końcówce 3 sezonu i ani przez moment mnie nie znudził. Tyle zwrotów akcji, że nie mogę się doczekać obejrzenia kolejnych odcinków.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
wysoka ma opinie![]()
No to wtedy już nie jedno gospodarstwo, bo dwie osoby na raz... ale pewna nie jestem, trzeba to sprawdzić.nadal jest to bez sensu jeśli ja będę w szpitalu bądź w delegacji a mąż będzie chciał obejrzec w domu...
6 jest póki co. Ja dopiero kończę 3.o, też bardzo lubię, chociaż mam zaległości, jakoś na piątym sezonie skończyłam, a coś jeszcze wyszło. Pierwsze sezony były ekstra
Może @LadyCaro Ci zalozy wątekCzy już się można zapisywać na czerwiec? Mam dzisiaj tyle optymizmu w sobie, że zaraz wybuchnę, już obliczyłam, że jak mam dzisiaj owu, to 11dpo to będzie 6.06, a wtedy mam odebrać wyniki biopsji, więc mam urlop i to idealny dzień na pójście na betę po tym jak wysikam w 10dpo pierwszy cień![]()
5 sezonów?o, też bardzo lubię, chociaż mam zaległości, jakoś na piątym sezonie skończyłam, a coś jeszcze wyszło. Pierwsze sezony były ekstra
Ja nie oglądam tych seriali, bo jak dojdę do ostatniego sezonu, to jak potem dorobią kolejny, to ja już nie wracam. Tak już mam.6 jest póki co. Ja dopiero kończę 3.![]()
Dajmy jeszcze na ten miesiąć szansę dziewczynom, które testują pod koniec. Bo zazwyczaj już kilka dni przed końcem wątek się przenosi na nowy miesiąc.Czy już się można zapisywać na czerwiec? Mam dzisiaj tyle optymizmu w sobie, że zaraz wybuchnę, już obliczyłam, że jak mam dzisiaj owu, to 11dpo to będzie 6.06, a wtedy mam odebrać wyniki biopsji, więc mam urlop i to idealny dzień na pójście na betę po tym jak wysikam w 10dpo pierwszy cień![]()