E
eag
Gość
mnie się kojarzysz z ciasteczkiemFajnie, że kojarzę się wam z gównem![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mnie się kojarzysz z ciasteczkiemFajnie, że kojarzę się wam z gównem![]()
Oooo trzeba kliknąć "obserwuj"Dziewczyny, lutowe mamy już są założone, ciekawe które z Nas tam trafiąoby jak najwięcej.
Ja myślałam, że któraś z was tu obecnych go założy !!Oooo trzeba kliknąć "obserwuj"![]()
Dziewczyna na tych lutowych będzie póki co monolog prowadziłaOooo trzeba kliknąć "obserwuj"![]()
Ja też mam dwa. Wolałabym mieć drugie jako pierwsze.A ja nie mam drugiego, bo ojciec zapomniał podać (serio)![]()
trzeba to się tam wpisać!Oooo trzeba kliknąć "obserwuj"![]()
Jakie masz drugie?Ja też mam dwa. Wolałabym mieć drugie jako pierwsze.![]()
Ale tak bardzo, że uznałaś, że wpieprzasz tyle brownie, że stałaś się brownie?Lubię![]()
Z czasem i tak pojawia się bardzo dużo osób. Miejmy nadzieję, że w każde Mamusie trafi kilka z nas. Albo mozna stworzyć wątek prywatny dedykowany Mamom - bez znaczenia ile tyg która będzie miała za sobą. To byłby bardzo fajny wątek.Ja myślałam, że któraś z was tu obecnych go założy !!
Nie chce tam być w takim razie![]()