Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie teraz będzie ostatnia szansaWszystkie idziemy! Do lipca żodna się nie ostanie, żodna!
po prostu zostawiasz wszystko na ostatnią chwilęU mnie teraz będzie ostatnia szansa![]()
Jeśli ostatecznie miałoby się udać to zwał jak zwałpo prostu zostawiasz wszystko na ostatnią chwilę![]()
a sikalas Ty na coś?W ogóle u mnie @ drugi cykl z rzędu odwala dziwne akcje. Wczoraj rano krew, a popołudniu już nic, i do teraz nic, mikroskopijne plamienia, brzuch boli. Jutro się pewnie rozkręci na sam egzamin. W zeszłym miesiącu to samo. Dlatego zaczęłam łykać tego dupka, bo myślałam, że to od niskiego proga. Muszę pogadać z gin.
Dobry pomysł, pogadaj z gin , ciekawe czemu tak...W ogóle u mnie @ drugi cykl z rzędu odwala dziwne akcje. Wczoraj rano krew, a popołudniu już nic, i do teraz nic, mikroskopijne plamienia, brzuch boli. Jutro się pewnie rozkręci na sam egzamin. W zeszłym miesiącu to samo. Dlatego zaczęłam łykać tego dupka, bo myślałam, że to od niskiego proga. Muszę pogadać z gin.
Nie, ale w poprzednim miesiącu było indentyko. Jeszcze sobie wtedy dowaliłam, bo akurat byłam na kursie, więc patrzę, że @ to zaraz tampon. A potem się okazało, że susza.a sikalas Ty na coś?