reklama
Buuuu znowu coś nie tak robię ledwo przyzwyczaiłam go do butelki a tu już się okazuje że to źle że pije na leżąco
no ale dobrze wiedzieć w końcu tylko tydzień pił na leżąco i to tylko to mleko przed snem . A jak położę go na poduszce w swoim łóżku to będzie ok czy musi siedzieć bo on przy tej butli zasypia i tak na siedząco ciężko mu będzie.majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
NuŚka, na zupełnie płaskiej powierzchni nie wolno karmić. Myślę, że na poduszce jest ok.
NuŚka, na zupełnie płaskiej powierzchni nie wolno karmić. Myślę, że na poduszce jest ok.
O dzięki za odpowiedź :-):-):-):-)
luandzia1
Entuzjast(k)a
Cześć dziewczyny
Blimka Zuzia ma dwa zębole (ale wyszły jakieś 2 tygodnie temu więc też raczej późno) ale chyba kroją się już następne
Jeżeli chodzi o jedzenie to pisałam wam że Zuzka była strasznym niejadkiem ale (odpukać) od dwóch dni zjad deserek i duży słoiczek na obiad.
Majandra a czy cyckiem też nie można karmic na leżąco?
Etka gratulacje fajnie tak zrobić coś tylko dla siebie
Justyna ja się normalnie poryczałam jak usłyszałam że umarłam. Jak powiedzieli w TV że znalazł się dawca i będzie miała przeszczep to myślałamże jej się uda...
Blimka Zuzia ma dwa zębole (ale wyszły jakieś 2 tygodnie temu więc też raczej późno) ale chyba kroją się już następne
Jeżeli chodzi o jedzenie to pisałam wam że Zuzka była strasznym niejadkiem ale (odpukać) od dwóch dni zjad deserek i duży słoiczek na obiad.
Majandra a czy cyckiem też nie można karmic na leżąco?
Etka gratulacje fajnie tak zrobić coś tylko dla siebie
Justyna ja się normalnie poryczałam jak usłyszałam że umarłam. Jak powiedzieli w TV że znalazł się dawca i będzie miała przeszczep to myślałamże jej się uda...
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Dobrze wiedzieć bo Mati na calkiem plaskiej nie pije tylko na podusiNuŚka, na zupełnie płaskiej powierzchni nie wolno karmić. Myślę, że na poduszce jest ok.
ale to jest na leżąco
Podziel się: