reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Tutaj też można dokupić godziny... kupie 😁😁
tutaj to w ogóle kupuje się ile uważa i później idzie na test. Nawet nie trzeba ileś tam wyjeździć czy zapisywać na kurs przed testem na prawko 😱

Też myślę o tym by się zapisać! W Polsce non stop jeździłam ale teraz mam przerwę już 8 lat i się boje. Tym bardziej że tu ciasno i druga strona. Btw można się zapisać na jazdy w szkołach z polskim językiem 😎

tutaj to w ogóle kupuje się ile uważa i później idzie na test. Nawet nie trzeba ileś tam wyjeździć czy zapisywać na kurs przed testem na prawko 😱

Też myślę o tym by się zapisać! W Polsce non stop jeździłam ale teraz mam przerwę już 8 lat i się boje. Tym bardziej że tu ciasno i druga strona. Btw można się zapisać na jazdy w szkołach z polskim językiem 😎
Tak ja wiem, ja próbowałam tu już jeździć, ale nie mam takiego obycia... nie mogę wyczuć odległości od chodnika będąc jako kierowca z lewej od środka jezdni...chyba nie obejdzie się bez lekcji w moim wypadku, bo mąż nie ms cierpliwości jak ja uciekam z drogi na pobocze, a lusterka są zagrożone... jeżdzenie w uk nie jest proste😅

reklama

Załączniki

• Screenshot_20230526_194717_Chrome.jpg
    Screenshot_20230526_194717_Chrome.jpg
    95,7 KB · Wyświetleń: 50
Do góry