anyżowa
Fanka BB :)
Juz mu gadałam , jest za tymto mu to dobrze sprzedaj. Powiedz, że wymyśliłaś sposób na to, by nie musiał brać wolnego na Twoje wizyty u gina![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz mu gadałam , jest za tymto mu to dobrze sprzedaj. Powiedz, że wymyśliłaś sposób na to, by nie musiał brać wolnego na Twoje wizyty u gina![]()
no to do dzieła! Tylko szybko, zanim się rozmyśliszJuz mu gadałam , jest za tym![]()
no to do dzieła! Tylko szybko,
Ja raczej nie, nie wiem jak mążno to do dzieła! Tylko szybko, zanim się rozmyślisz![]()
Musze znaleźć tu szkołę jazdy, bo mam przerwe około 5 lat w jeździe, i w uk inaczej się jezdzino to do dzieła! Tylko szybko, zanim się rozmyślisz![]()
tutaj to w ogóle kupuje się ile uważa i później idzie na test. Nawet nie trzeba ileś tam wyjeździć czy zapisywać na kurs przed testem na prawkoTutaj też można dokupić godziny... kupie![]()
Tak ja wiem, ja próbowałam tu już jeździć, ale nie mam takiego obycia... nie mogę wyczuć odległości od chodnika będąc jako kierowca z lewej od środka jezdni...chyba nie obejdzie się bez lekcji w moim wypadku, bo mąż nie ms cierpliwości jak ja uciekam z drogi na pobocze, a lusterka są zagrożone... jeżdzenie w uk nie jest prostetutaj to w ogóle kupuje się ile uważa i później idzie na test. Nawet nie trzeba ileś tam wyjeździć czy zapisywać na kurs przed testem na prawko
Też myślę o tym by się zapisać! W Polsce non stop jeździłam ale teraz mam przerwę już 8 lat i się boje. Tym bardziej że tu ciasno i druga strona. Btw można się zapisać na jazdy w szkołach z polskim językiem![]()
Dobry mąż Cię zmotywuje do działania wiec nie powinien fuczećMąż mnie zabije, powie, że znowu wymyślam swoje fanaberie![]()
Afirmuje o plemniki z żelazną główkąja 14 lutegomi już zostało wszystko wyliczone, na dzień ojca wizyta serduszkowa zaplanowana
![]()