Witam malenkie hm...a moge zrobic test wieczorkiem czy nie bardzo?? a jak jest ze sluzem jak sie juz uda? jaki wtedy jest?? zmykam sloneczka bede po 18 tulam mocno buziam
Ja robiłam taki test ale nie wiem jakiej firmy. Było napisane w informacji że powinno się zrobić teścik z rana ale można wieczorem. Niestety nie było tam nic na temat czułości testu. Ja zrobiłam go z rana i wyszedł ujemny a inny czuły zrobiłam dzień wczesniej ok 18 godziny i wyszła delikatna 2 kreseczka.
Czesciej sie nie sprawdzaja w druga strone - brak drugiej - a fasolka jest, no nie?

i dopiero teraz mi dala skierowanie tyle ze okazalo sie ze musialabym czekac do pazdziernika
wiec i tak zapisalam sie prywatnie (90zł) w ost. piatek od razu na dzisiej!!! chora sluzba zdrowia! no i teraz siedze i mysle bo czasami mnie pobolewa ta pierś! :-(
.nie leczyła tego jakos?? pisalam wyzej o mojej kuzynce ale ona mieszka we francji i tam podejrzewam ze standardy leczenia sa na calkiem innym poziomie niz u nas,tutaj jak widac nic sie nie robi tylko czeka na rozwoj sytuacji
i w zasadzie to nie piers boli tylko wlasnie same okolice sutka - sorry za szczerość
- a tam wlasnie sa umiejscowione ehhh...