Justpositivevibe
Fanka BB :)
HmmUżywałam ale trzeba było dokładam bo to bez silikonu na bazie wody szybko wysychało

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HmmUżywałam ale trzeba było dokładam bo to bez silikonu na bazie wody szybko wysychało
Może byćMoże drożdżowe?
O właśnie o taką odpowiedź mi też chodziłoMy używamy. Ale to też nie to, ze tego typu żele wspomagają, tylko po prostu nie przeszkadzają, nie spowalniają plemników etc. jak np durexy.
bo on do tego właśnie służyHmmtylko ciekawa jestem czy to nie jest przypadkiem bardziej dla osób, które mają problem z suchością. Bo wtedy używanie tego ma sens, a jeśli u kogoś nie ma problemu ze śluzem to stosowanie tego chyba wiele nie zmieni
W sumie pokrywa się z tym co napisałaś.Masz racje, czas ubrać spodnie dużej dziewczynki, która nie boi się, że lekarz będzie nie miły
Masz racje, powinnam zmienić swoje podejście.Jakbyś mogła sprawdzić, to super - T. Milewicz
Bardzo jestem ciekawa co o nim mówią![]()
Wow takiego nie jadłam jeszczeLink do: Domowe ciasto truskawkowe! - Make Cooking Easier jest proste i pyszne
nikt nie pisał, że przysypia na wizytach? bo to też słyszałamW sumie pokrywa się z tym co napisałaś.
Ma duża wiedzę medyczna. Wyjaśnia rzeczowo i zwięźle, ale jest mało empatyczny i gburowaty![]()
Ja też się rozglądam.Ja właśnie na mojej ostatniej fali dola zaczelam przeglądać grupy o in vitro, żeby się rozeznać w lekarzach. O każdym znajdziesz plusy i minusy niestety. Tak naprawdę weryfikuje się samemu. Mi nie podejdzie np ktoś slodkopierdzący, ale komuś innemu już tak![]()
jest mega! Kruche, maślane ciasto, słodziutkie truskawki, bajkaWow takiego nie jadłam jeszcze![]()
Następnym razem jak zamówię jakieś "cuda" to zapytam Was, sprowadzicie mnie na ziemiębo on do tego właśnie służydo poślizgu. Jest sprzyjający w staraniach bo nie zabija plemników jak durex ale nie przyczyni się do zapłodnienia