Tralalala25
Fanka BB :)
dziękujęSto latspełnienia marzeń
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziękujęSto latspełnienia marzeń
![]()
Zdrówka i spełnienia marzeńByły wczoraj, 8 miało być ostatnie oficjalne testowanie![]()
dzięki dzięki! Będzie zdrówko będzie wszystkoZdrówka i spełnienia marzeń![]()
Wow... intensywna ta Twoja niedzielaJa zrobiłam i trening, i obiad, i w kościele byłam, i ręczniki uprałam, i prasowanie zrobiłam na cały tydzieńi teraz czas na relaks w oczekiwaniu na trzonowanie
bo też mi wyszedł peak
![]()
Sto lat! Wszystkiego dobregoByły wczoraj, 8 miało być ostatnie oficjalne testowanie![]()
Spełnienia wszystkich marzeńNadrobiłam wszystkie strony od wczoraj, aż żałuję, że wieczorem nie mogłam dołączyć do rozmowy, bo ciekawe tematy się rozgrywały!
Moje urodzinki wczoraj się super udały, dostałam pełno kosmetyków w prezencie (zawsze dostaję i to jest ekstra, uwielbiam najróżniejsze kosmetyczne rzeczy wypróbowywać). Dzisiaj po południu znajomi pojechali do domu, ja powoli sobie wszystko poogarniałam i dopiero teraz zaległam na kanapie, z której nie wstanę chyba do późnego wieczora już
![]()