reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2008

reklama
Witam
Ja też ostatnio wcześnie się budzę, ale dzisiaj udało mi się pospać aż do 10:-)
Mój lokator jeszcze nie daje o sobie znać, ciekawe co będzie, gdy poczuję to wiercenie:-D
Madzik ja wyraźnie na wyniku miałam napisane Toxoplazmoza IGG i IGM:baffled:

dziewczyny mam problem...może wy mi coś poradzicie:zawstydzona/y:moja dzidzia od 2 dni sie nie rusza. tak wierciła sie pare razy dziennie a teraz ni. Często się klade, kłaade rece na brzuch i staram się ją wyczuć no ale nic nie czuje. Zaczynam się martwić:zawstydzona/y:

Oleńko z pewnością nic złego się nie dzieje.Jednak jeżeli się martwisz to idź do przychodni i poproś położną o posłuchanie serduszka:happy:

Witajcie!

Madzik robiłam badania na toxoplazmozę, zapłaciłam 75 zł ale wyników jeszze nie mam.
Oleńko mam ten sam problem. już pare tygodni temu wydawało mi się, że coś czuje a teraz nic:baffled:.I oczywisćie martwię się. A z drugiej strony dwa dni temu tak mnie coś kopnęło, że widać było to gołym okiem na brzuchu.:szok:
Wydaje mi się to dziwne bo jeśli dzidziulek miałby siłe kopnąć tak mocno to chyba ruszałby się częściej:confused:.
W środę mam wizytę to dowiem się czy wszystko ok.
Co do wagi to mam 2-3 kg do przodu.

tylko że u nas trzeba sie zapisać i czekac tydzien na wizyte, a teraz umówiona jestem dopiero na 24. Byłam półtora tyg temu i wszystko było dobrze...:zawstydzona/y: może przesadzam, mam nadzieję

Witam, nio moze rzeczywiscie te badania beda na osobnej kartce, i tak sobie mysle ze moze trzeba dluzej czekac na te wyniki, niz na normalne, poniedzialek juz niedlugo to sie wszystko wyjasni.
A co do ruchow to u mnie nadal cisza, a u Was moze te ruchy sa jeszcze delikatne i te mocniejsze kopniaki czujecie, a tych delikatniejszych nie??

witajcie :-D
ja ostatnio spać nie moge, bo maluchy tak dają mi popalić :-D
w dzień śpią, a w nocy wariują :-D

podobnie ja spać nie moge - powód spałam dotej pory na brzuchu teraz to staje sie juz niemożliwe

dziewczyny mam problem...może wy mi coś poradzicie:zawstydzona/y:moja dzidzia od 2 dni sie nie rusza. tak wierciła sie pare razy dziennie a teraz ni. Często się klade, kłaade rece na brzuch i staram się ją wyczuć no ale nic nie czuje. Zaczynam się martwić:zawstydzona/y:
Oleńka ...nie przejmuj sie ja też nie czuje maleństw .... prawdziwe ruchy trzeba obserwować od 20 tygodnia bo wczesniej dla niektórych sa poprostu niewyczówalne...ja mam dwójkie i jest to moja kolejna ciąża i ruchów takich prawdziwych jeszcze nie mam... i nie martwie sie tym .... jeszcze bedzie czas na takie kopanie ze z bólu bede piszczec...:-):-):-)

reklama
witajcie :-D
ja ostatnio spać nie moge, bo maluchy tak dają mi popalić :-D
w dzień śpią, a w nocy wariują :-D

ah karola, skad ja to znam. U mnie bylo dokladnie tak samo. w dzien spokoj, w nocy igraszki, pozniej Söni dusil mnie na pecherz, a Max wpychal sie pod zebra. ja go wypychalam na dol, po chwili on wracal z powrotem. Ale takie igraszki jeszcze przed Toba kochana:tak:;-):-D

Olu, nie martw sie na zapas. To dopiero poczatki tych kopnikow i ruchow maluszka. Stad ta nieregularnosc. Nie dzieje sie na pewno nic zlego, nie stresuj sie na zapas kochana, tylko poczekaj a niedlugo znow poczujesz swoja kruszynke:tak:Albo Maluszek przez upaly taki rozleniwiony i odpoczywa sobie:-D

milego dnia kobietki:tak:

Do góry