Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
.I oczywisćie martwię się. A z drugiej strony dwa dni temu tak mnie coś kopnęło, że widać było to gołym okiem na brzuchu.
.witajcie
ja ostatnio spać nie moge, bo maluchy tak dają mi popalić
w dzień śpią, a w nocy wariują![]()
Oleńka ...nie przejmuj sie ja też nie czuje maleństw .... prawdziwe ruchy trzeba obserwować od 20 tygodnia bo wczesniej dla niektórych sa poprostu niewyczówalne...ja mam dwójkie i jest to moja kolejna ciąża i ruchów takich prawdziwych jeszcze nie mam... i nie martwie sie tym .... jeszcze bedzie czas na takie kopanie ze z bólu bede piszczec...:-):-):-)dziewczyny mam problem...może wy mi coś poradziciemoja dzidzia od 2 dni sie nie rusza. tak wierciła sie pare razy dziennie a teraz ni. Często się klade, kłaade rece na brzuch i staram się ją wyczuć no ale nic nie czuje. Zaczynam się martwić
![]()
witajcie
ja ostatnio spać nie moge, bo maluchy tak dają mi popalić
w dzień śpią, a w nocy wariują![]()
;-)
dziewczyny mam problem...może wy mi coś poradziciemoja dzidzia od 2 dni sie nie rusza. tak wierciła sie pare razy dziennie a teraz ni. Często się klade, kłaade rece na brzuch i staram się ją wyczuć no ale nic nie czuje. Zaczynam się martwić
![]()
Albo Maluszek przez upaly taki rozleniwiony i odpoczywa sobie