reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2008

gabi napewno sie doczekasz:) moje maleństwo wariuje:tak: a dzisiaj rano obudzilam się bo małe mialo czkawke:-) niesamowite uczucie!!!! w pierwszej chwili nie wiedzialam co się dzieje, ale po minucie sie zorientowalam...:happy: a wasze maleństwa miewają czkawke? jak je odczówacie?

reklama
czesc dziewczyny u mnie znowu leje kolejny dzien az sie wychodzic nie chce ale musze isc do lekarza. trudno zmokne. zazdroszcze wam pogody. czyjecie juz ruchy swoich pociecj?? !! ja w pierwszej ciazy dopiero jakos w 20 czulam. zobaczymy jak bedzie teraz . milego dnia wszystkim

Czesc kochane ;-)
U nas dzis juz słonka nie ma....tylko chmurki.....Ale jest tak fajnie rześko :-) W nocy padało......
Kuba zgodnie z moimi przewidywaniami.....przespał ładnie cała noc. Tak jak myslalam - jak ładnie je cały dzień i porzadny obiad zje, to potem w nocy nie nadrabia.....Ale to jeszcze nic...o 5:30 wypil mleko i pospał do....9:30.....Kurcze jak fajnie, normalnie szok :-D
I jeszcze napisze Wam, ze z naszym nowym mieszkankiem do przodu....umowe kredytu juz mam na mailu, M jutro rano jedzie podpisac, pierwsza transza spłaty pojdzie 18.06. A dzis dostaniemy klucze do naszego mieszkanka :-):-):-) i jutro jestesmy umowieni z firma remontowa, to bedziemy mogli z nimi tam pojechac i na zywo zobaczyc co i jak :tak:hehehehe ale pewnie dzis i tak pojedziemy obadać teren :-p:-D Ale sie ciesze :-):tak:

Witam wszystkie nowe mamy - fajnie ze jest nas coraz wiecej :tak:

BOKKIE - ale Ty masz redleks :-D:-D:-D....ja w poprzedniej ciazy poczulam w 16 tyg., teraz tez juz czuje, ale bardzo delikatnie i nieregularnie. Wiecej na ten temat pisalysmy w watku o kopniaczkach :-);-)
OLENKA - prawda ze czkawka to smieszne uczucie? :-D Teraz jeszcze nie czuje, troche za wczesnie :tak:
GABI - moj dzieciaczek tez ucieka podczas usg :-D I z ta waga mamy tak samo - ja tez musze sie kontrolowac...po poprzedniez ciazy nie udalo sie wszystkiego zrzucic, choc sie staralam :-( I teraz waze tyle co poprzednio w 30 tyg. :baffled:
HANUS - wszytskie te dzieciaczki to takie wiercipietki ;-)
MADZIK - trzymam kciuki za dobre wyniczki badan
TAJCHI - porazka jakas z ta aborcja w UK :szok: szok
DOMBAR - ciesze sie ze juz jestes zdrowa :tak:

Cala reszte pozdrawiam cieplutko.

Słoneczko zaczyna wychodzić , rzeczywiście na dworze musi być rześko,bo mam pootwierane okna i wlatuje fajne świeżutkie powietrze, tak więc obyło się dziś bez włączania klimatyzacji:-) i będzie można oddychać w mieszkaniu po powrocie z pracy:-)
Gratuluje Anetko przespanych nocy:-) oraz nowego mieszkanka, ja pamiętam jak rok temu się tak cieszyłam, w kwietniu podpisaliśmy umowę i 1 czerwca mogliśmy się już wprowadzać, parapetówka była wspaniała:-)
Nie wyobrażam sobie wogóle aborcji, a co dopiero w 24 tc!!!
Pozdrawiam!

Witam ja tylko tak szybciutko melduje co u nas:happy:
Doczekałam się pierwszych nieśmiałych ruchów maluszka:-D:happy::rofl2:
no i generalnie wszystko u nas do przodu- na wadze i objętości też:-p
uciekam spać;-) dobranoc mamuśki:-)

Witam dziewczęta w pięknie zapowiadający się czwartkowy dzionek:-)
Jutro jeszcze piątek i weekend:-D,będzie można dłużej poleniuchować w łóżku i w końcu nadrobić zaległości w mieszkaniu po tygodniu pracy:-D
Jak tam Anetko oględziny nowego mieszkanka,podglądnęliście coś wczoraj:-)
Życzę wam wszystkim miłego dnia i pozdrawiam serdecznie:happy2:

Witam wszystkie Listopadówki:-)
Ja nadal na zwolnieniu i znowu muszę dużo odpoczywać.Czuję co jakiś czas napinanie brzucha:baffled:Poza tym wszystko ok:tak:

Witam!
dziewczynki ja mam dziś wizyte po pracy u gina:) mam nadzieje że pokaże wreszcie co ma miedzy nogami! nie moge sie doczekać. Bo że wszystko jest w porządku jestem pewna nie może być inaczej:):)

co do czkawki...słyszałam od doświadczonych koleżanek że fajne uczucie, póki co zadowalam się delikatnymi ruchami.

pozdrowienia dla wszystkich:):-)

ps jutro zaczynam 19tc. ale ten czas leci!

goocia daj znać, czy było coś widać i już wiadomo jaka płeć dziecka, ja tez już się nie mogę doczekać kiedy będzie wiadomo:-)
Co do ruchów maleństwa,to wydawało mi się,że wczoraj coś poczułam,takie dziwne puknięcie od drugiej strony,ale nie jestem na sto procent pewna,ze to to,ale jestem cierpliwa i czekam na coś więcej:-)
Antilio,a ja przeżywam kryzys dziś w pracy,strasznie mi się chce spać i najchętniej zwinęłabym się w kłębek pod biurkiem i usnęła:-), odpoczywaj więc ile się da;-)
Buziaki!

reklama
hej moja waga nadal stoi w miejscu :szok: a brzusio już widoczny, czy Wy wszystkie już troszkę przytyłyście? Bo się martwię czy wszystko ok z dzidzią, dodam że nie brałam żadnych leków w 1 trymestrze bo wszystko było ok a właśnie słyszałam że to głównie od tych podtrzymujących tak waga podskakuje. A do mojego lekarza planuję się wybrać pod koniec miesiąca bo byłam 19maja, może przyspieszyć tą wizytę, sama nie wiem. Ten niepokój o maleństwo to już zawsze nam będzie towarzyszył.

Pozdrawiam :-)

Do góry