reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Oki uciekam zapłacic za kablówke i internet bo mi odłączą. Narka.
Aha dzis sprzedałam kolejne rzeczy jestem do przodu 50 zł. Ale się cieszę. Pa

mam pytanko czy któraś z was używala proszku OMO?
bo w realu jest promocja 4kg+ 4kg gratis za 29.99 no i tak się zastanawiam czy nie kupić:confused:

Monia ja OMO nigdy nie uzywalam ,ale slyszalam ze jest dobry.Moja babcia go nawet uzywala dlugi czas i byla bardzo zadowolona.Ja osobiscie staram sie uzywac Persila,bo przekonalam sie ze najlepiej dopiera ciuchy a zwlaszcza biale.
Gagulec oby nastroj ci sie szybciutko poprawil.

Naomi wkoncu zasnela,marudzila,marudzila i padla.A ja musze sie brac za sprzatanie mieszkania:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i jeszcze obiad ugotowac.Chce zrobic mezowi niespodzianke i nasmarzyc mu nalesnikow.

Moje dziecko właśnie po wielu kombinacjach w tym próbowała zasnąć na siedząco (ja ją kładę do łóżeczka a ona siada bierze przytulankę i niby zasypia:-D:szok:) usnęła na brzuchu pierwszy raz od 5 miesięcy :baffled:.

Witajcie kochane:tak:
zaczne od odpisania

Asiek1000 - czy Ty jestes z Łodzi?
nie z Zielonej Góry, jak któraś będzie w okolicach to zapraszam:-D

fajne sukienusie też je oglądałam na allegro i sie nad nimi zastanawiałam...

KASIU śliczną bluzeczkę kupiłaś:tak: a co do butków to mam jedną parę bardzo podobne do tych czerwonych, nie są może super wygodne ale świetnie się prezentują:tak::tak::tak::tak:

Przydałoby sie i dziękuje.
Kasiu ja nalezę do osób dla których zakupy to raczej zło konieczne. Choć nie ukrywam miewam dni, w których zakupy wpływają łagodząco na mój nastrój- ale rzadko.
Agulka super sukieneczki

Oj kochana to ja jestem całkowitym przeciwieństwem Ciebie, to już chyba uzależnienie :baffled:nie ma tygodnia żeby sobie jakieś szmatki lub kosmetyku nie kupiła, dobrze że P jest pod tym względem bardzo wyrozumiały.. dzisiaj też wyskoczyłam z rana na solarium i przy okazji kupiłam sobie nową sukienkę:-)

uciekam na inne wątki bo mam jeszcze pare tematów do poruszenia...

reklama
HEY!

My mielismy ciezka noc z powodu zabkow Amandy, rany oczy mnie az pieka od niewyspania. Teraz gotuje obiadek i zmykam polezec, odpoczac poki Amanda ma drzemke.

Do góry