reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Ja pierdylam, czemu te wycieczki na last minute są takie drogie 😂

My z mężem tak mamy, wszystko na ostatnią chwilę i to się chyba nigdy nie zmieni 😂
Co za czasy pojebane. Chyba już szybciej autem gdzieś pojedziemy 😂
moja koleżanka pracowała w biurze podrózy i mówila, że nie ,a czegoś takiego jak last minute. To chwyt marketingowy, a ludzie płacą duzo więcej niż jakby kupowali pare miechów wczesniej.

reklama
Jeszcze odnośnie badań (będę Wam teraz o tym smęcić):
Cennik kliniki:
1686808807417.png

Cennik w moim szpitalu:
1686808821156.png

Is This Real Wtf GIF by Hyper RPG

Wow ale przebitka. Szkoda, że ja nie sprawdziłam czy robią u mnie w szpitalu 🫡
Ja też bym nie sprawdziła, ale szukałam kariotypu. I tak pomyślałam, że skoro kariotyp jest 150zł tańszy niż w klinice to zerknę jak z innymi badaniami. I jestem w szoku. Po pracy zrobię sobie rozpiskę ile kosztowałyby wszystkie badania u nich.

reklama
Do góry