Hej dziewczyny
wczoraj robiłam test ciążowy pokazały się dwie kreski dobrze widoczne (na zdj i tak dobrze nie widać ale jest) dziś zrobiłam drugi test a kreska jest Ledwo widoczna oco chodzi ? Wczoraj była dużo bardziej widoczna.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja najbardziej lubię te z Rossmanna. Ja myślę, że u mnie ciąży nie ma, bo czuję zbliżający się okres mimo luteiny, ale kto do środy zabroni mi się łudzić?Linki już wiele razy tutaj na forum kłamały, także jak bym poszła na betę i to chyba wcześniej niż 28, bo by mnie rozniosła ta niepewność![]()
Zrobiłam sobie wczoraj dokładnie to samo. Mimo, że mam za sobą wiele przeżyć w tym ivf i kilka poronień, to jednak kiedy wracasz do starań o ciążę mózg staraczki odpala się na nowo i tym sposobem zrobiłam 3 testy i na każdym z nich inny wynik. Z rana 6:40 gdzie o 4 byłam w toalecie - jaśniutka wręcz niewidoczna kreska, o 17 tak po kilku dobrych godzinach turbo kreska i stwierdziłam, że o 19 powtórzę i biało. Więc.. mam zleconą betę na 28.06 i jeśli nie dostanę miesiączki po prostu się zbadam, bo testy robią wodę z mózgu.
Chodzi o to, że wykonałam go o godzinie 17 , a po kilku godzinach miałam na myśli, że dopiero dotarłam do toalety"o 17 tak po kilku dobrych godzinach turbo kreska" - chodzi ci, ze odczytalas tez kilka godz pozniej, czy ze powtorzylas go po kilku godz?