reklama
Medio
Fanka BB :)
Olinduś ja panicznie boję się porodu, pierwszy nie był łatwy-od momentu wystąpienia pierwszych bóli urodziłam po 30 godz. Kroplówki nacięcie krocza, które bolało później bardzo, ból bioder, lekarz musiał mi małego wyciskać bo sama nie mogłam urodzić. Infekcja po nacięciu krocza, antybiotyki, problemy z pęcherzem i sikaniem po porodzie, okropny ból, mimio,że później(w trakcie porodu) dostałam znieczulenie.
My jedziemy jutro rano.Dziś w miarę ok się czuję-jak na tą chwilę, bo to się co chwile zmienia. A co u Ciebie?

My jedziemy jutro rano.Dziś w miarę ok się czuję-jak na tą chwilę, bo to się co chwile zmienia. A co u Ciebie?

OJ TO RZECZYWIŚCIE MIAŁAS PRZEBOJE AŻ MI CIARKI PRZESZŁY PO PLECACH
NIE , JA TO TYLKO SAMĄ CESARKE WSPOMINAM ŹLE ALE W PORÓWNANIU Z TOBĄ TO BYŁ PIKUS TYM BARDZIEJ ŻE TRWAŁO NIE WIĘCEJ JAK 30 MIN. JA DZISIAJ CZUJE SIE DOBRZE ALE TAK JAK PISZESZ TO SIE MOŻE ZMIENIĆ, ALE OBY NIE:-) A W POLSCE BĘDZIESZ MIAŁA DOSTĘP DO INTERNETU? BO JAK NIE TO Z KIM JA BĘDE PISAĆ
;-) BUZIACZKI

No cześć dawno mnie nie było ale moja fasolka jakoś sie na mnie zaczęła teraz wyżywać i zamiast być coraz lepiej jest coraz gorzej. Najgorsze że niestety musze chodzić do pracy a "Junior" mi w tym nie pomaga :-( Cały czas jest mi niedobrze i jeszcze do tego zaczęłam wymiotywać Teraz zamiast wcześniej. Do pracy chodzę na nocki wiec jestem tak niewyspana w pracy że usypiam na stojąco.
Medio
Na nocki, brrrr ja bym chyba padła i to w ciąży.Nie zazdroszczę.No cześć dawno mnie nie było ale moja fasolka jakoś sie na mnie zaczęła teraz wyżywać i zamiast być coraz lepiej jest coraz gorzej. Najgorsze że niestety musze chodzić do pracy a "Junior" mi w tym nie pomaga :-( Cały czas jest mi niedobrze i jeszcze do tego zaczęłam wymiotywać Teraz zamiast wcześniej. Do pracy chodzę na nocki wiec jestem tak niewyspana w pracy że usypiam na stojąco.

Trzymaj się.;-)
reklama
Medio
Myślę,że coś wykombinuję, odwyk to nie łatwa rzecz hihihi;-)OJ TO RZECZYWIŚCIE MIAŁAS PRZEBOJE AŻ MI CIARKI PRZESZŁY PO PLECACHNIE , JA TO TYLKO SAMĄ CESARKE WSPOMINAM ŹLE ALE W PORÓWNANIU Z TOBĄ TO BYŁ PIKUS TYM BARDZIEJ ŻE TRWAŁO NIE WIĘCEJ JAK 30 MIN. JA DZISIAJ CZUJE SIE DOBRZE ALE TAK JAK PISZESZ TO SIE MOŻE ZMIENIĆ, ALE OBY NIE:-) A W POLSCE BĘDZIESZ MIAŁA DOSTĘP DO INTERNETU? BO JAK NIE TO Z KIM JA BĘDE PISAĆ
;-) BUZIACZKI

Podziel się: