Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
CZEŚĆ TOLA MI NA SZCZEŚCIE MDŁOŚCI JUŻ PRZESZŁY I TYLKO RAZ WYMIOTOWAŁAM NO ALE WIDZE ŻE DLA CIEBIE FASOLKA NIE JEST ŁASKAWA.No cześć dawno mnie nie było ale moja fasolka jakoś sie na mnie zaczęła teraz wyżywać i zamiast być coraz lepiej jest coraz gorzej. Najgorsze że niestety musze chodzić do pracy a "Junior" mi w tym nie pomaga :-( Cały czas jest mi niedobrze i jeszcze do tego zaczęłam wymiotywać Teraz zamiast wcześniej. Do pracy chodzę na nocki wiec jestem tak niewyspana w pracy że usypiam na stojąco.
A TE NOCKI TO WOGULE TRAGEDIA JA PRZESYPIAJĄC CAŁĄ NOC CHODZE W DZIEŃ PÓŁ PRZYTOMNA I Z CHĘCIĄ I DZIEŃ BYM PRZESPAŁA ALE CZY TY W CIĄŻY MOŻESZ PRACOWAĆ NA NOCKI? POZDRAWIAM BARDZO GORĄCO:-)

POZDRAWIAM. TRZYMAJ SIE!!!!!!!!!!Jak Będziesz Coś Wiedziała To Koniecznie Daj Znaćno Dzięki Dzisiaj Przespałam Cały Dzień Straszne!!! Ale Mam Dziś Potkanie Ze Związkami I Moimi Menadzerkami Wioec Powinno Coś Pomuc. Zobaczymy. Pozdrawiam Bo Muszę Już Wychodzić :-(
TRZYMAJ SIĘ:-)