Myszko
Fanka BB :)
GratulacjeMój wynik dzisiaj to 124,90 także od soboty (50,62) przyrost jest chyba prawidłowy. 5.07 idę na pierwszą wizytę![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeMój wynik dzisiaj to 124,90 także od soboty (50,62) przyrost jest chyba prawidłowy. 5.07 idę na pierwszą wizytę![]()
No właśnie mnie też to zdziwiłoPrzy owulacji miałaś takie obfite krwawienie?
A byłaś po ovi sprawdzic kiedy pękł pecherzyk mniej wiecej?Od potwierdzonej owulacji tak naprawdę, ale nie mam boli, plamien, krwawień
WspanialeMam wyniki, w końcu!
11 dpo - 80,20
13 dpo - 222,70
Przyrost 184%![]()
Bo punkcja podobno stymuluje jajniki podobnie do ostrzykiwania osoczem bogatopłytkowym. Moja przyjaciółka - 6 nieudanych transferów, lekarze zwalali na marnej jakości jajka, zabrakło jej sił na kolejną procedurę i bach ciąża naturalna. Synek miał 8 miesięcy - bach ciąża nieplanowanaRozumiem. Rozumiem, ze ktos może chcieć mniej niż ja. Natomiast mnie bardzo uskrzydlają i napawają nadzieja posty dziewczyn po in vitro, zwłaszcza te którym nie udał sie 1,2,3 transfer tylko 6 czy 9. A jeszcze wieksza, że np po nie udanym transferze kolejny cykl to naturalna ciąża.
Ze co???Ginekolog mi powiedział, że ta beta trochę mała jak na 11 dpo i mogłaby być wieksza. Co sądzicie?![]()
Może nic nie dzieje się bez przyczynyBo punkcja podobno stymuluje jajniki podobnie do ostrzykiwania osoczem bogatopłytkowym. Moja przyjaciółka - 6 nieudanych transferów, lekarze zwalali na marnej jakości jajka, zabrakło jej sił na kolejną procedurę i bach ciąża naturalna. Synek miał 8 miesięcy - bach ciąża nieplanowanaDwoje cudnych dzieciaków.