Magdalena09
Fanka BB :)
pewnie tak, pierwszy raz w ogóle robiłam. Sama spróbowałam i myślałam że się porzygamMoże chujowo zrobiłaś![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pewnie tak, pierwszy raz w ogóle robiłam. Sama spróbowałam i myślałam że się porzygamMoże chujowo zrobiłaś![]()
Nie zapominajmy, że potas też jest człowiekowi do życia potrzebnywypieram wszystko co mówi, ze ziemniaki są na coś złe
Składam niniejszym oficjalny wniosek o drugą szansę dla szparagów!pewnie tak, pierwszy raz w ogóle robiłam. Sama spróbowałam i myślałam że się porzygampóźniej się okazało że za mało obcięłam i rozgotowalam
nigdy więcej nie kupiłam
![]()
Ja to akurat lubie burzeale pierdolnął grzmot u mnie![]()
To ja nie. Jak miałam 4 lata to akurat w czasie burzy siedziałam na kibelku i jebło u nas i zapalił się licznik od prądu! Od tego czasu mam traumę.Ja to akurat lubie burzeoglądać i słuchać
![]()
nie wiem czy się odważeSkładam niniejszym oficjalny wniosek o drugą szansę dla szparagów!
Oooo.... wiesz, po takich doświadczeniach pewnie też bym srała w poryTo ja nie. Jak miałam 4 lata to akurat w czasie burzy siedziałam na kibelku i jebło u nas i zapalił się licznik od prądu! Od tego czasu mam traumę.
Poratujemy Cię jakimś dobrym przepisem. Kup zielone, w miarę cienkienie wiem czy się odważemusiałby mi je ktoś ugotować to wtedy spróbuję a tak to chyba nie będę ryzykować
![]()
Ja mam z ikei markusa w kolorze biało szarym. Jest ładniutki, zgrabny i tani. Może nie jest super hiper ale dla mnie daje radęWiesz jak to z budżetem - zakładam jedno, co innego wychodzidzięki za polecenia.
Jak będzie w wersji szarej/beżowej to pewnie się skuszę.