Kotciara
Moderator
Bardzo dziwna sytuacja, ja miałam ostatnią @ 29 maja, owulacja 13 czerwca (cykle 30 dniowe) i termin mam na 5 marca. W takim wypadku, jeśli owulacja jakoś znacznie się nie przesunęła, to również u ciebie obstawiałabym lutyNoo mu każdy kalkulator co innego ja miałam 22 ma
Ja miałam 22 mają cykle 30 dniowe i w aplikacji flo pokazuje 3 marca a w pragną 25 luty niewiem czemu taka rozbieżność najlepsze jest to że tygodnie pokazuje te same a ciaza trwa 40 tygodnibto jak możliwe dwa terminy albo ten sam termin a różne tygodnie. Te aplikacje coś mnie wybijają z tropu

u mnie piękna pogoda nie ma co se osuc pięknego dnia
 u mnie piękna pogoda nie ma co se osuc pięknego dnia  

Zrobiłam dzisiaj rano 3 raz betę
Zrobiłam dzisiaj rano 3 raz betę

w poprzedniej ciąży tej szczęśliwej popędziłam chyba w piatym albo szóstym tygodniu, oczywiście nic nie było widać, więc dodatkowy stres i świrowałam, że pewnie nic z tego. teraz próbuje zachować spokój, zobaczymy na jak długo, chyba po prostu dalej jeszcze nie dowierzam
 w poprzedniej ciąży tej szczęśliwej popędziłam chyba w piatym albo szóstym tygodniu, oczywiście nic nie było widać, więc dodatkowy stres i świrowałam, że pewnie nic z tego. teraz próbuje zachować spokój, zobaczymy na jak długo, chyba po prostu dalej jeszcze nie dowierzam  

ale chce dodatkowo skonsultować moje wyniki, ze względu na wcześniejsze poronienie, więc to inna sprawa
 ale chce dodatkowo skonsultować moje wyniki, ze względu na wcześniejsze poronienie, więc to inna sprawa