Dolvit
Fanka BB :)
Ja będę 5+5... Więc na za wiele nie liczę...ale na wizytę muszę iść bo się leki kończąTyle myśli na raz![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja będę 5+5... Więc na za wiele nie liczę...ale na wizytę muszę iść bo się leki kończąTyle myśli na raz![]()
Kochana spokojnieCześć dziewczyny, dziś przyszłam do Was się wyżalić
Dziś rano pojawiło się u mnie plamienierano poleciałam odrazu na usg, nie ma jeszcze serca, nie ma krwiaka, nie ma zidentyfikowanego powodu dla którego plamiłam, ale wkręciłam sobie najstraszniejsze ze scenariuszy- skądś krew się bierze
Na dziś lekarka powiedziała mi, ze z pomiarów zarodka nie może powiedzieć żeby z ciążą było coś niewłaściwie, ale i nie może zapewnić mnie ze jest ok. Najbliższe dni pokażą
Jestem kłębkiem nerwów, wzięłam w pracy urlop na żądanie i nie mogę znaleźć sobie miejscaza 2 dni mam wizytę u mojej lekarki, dziś byłam u jakiejś przypadkowej, trzymajcie proszę kciuki
![]()
Będzie dobrze! Trzeba być dobrej myśli! Trzymam kciuki,żeby było ok. A dała Ci jakiś progesteron?Cześć dziewczyny, dziś przyszłam do Was się wyżalić
Dziś rano pojawiło się u mnie plamienierano poleciałam odrazu na usg, nie ma jeszcze serca, nie ma krwiaka, nie ma zidentyfikowanego powodu dla którego plamiłam, ale wkręciłam sobie najstraszniejsze ze scenariuszy- skądś krew się bierze
Na dziś lekarka powiedziała mi, ze z pomiarów zarodka nie może powiedzieć żeby z ciążą było coś niewłaściwie, ale i nie może zapewnić mnie ze jest ok. Najbliższe dni pokażą
Jestem kłębkiem nerwów, wzięłam w pracy urlop na żądanie i nie mogę znaleźć sobie miejscaza 2 dni mam wizytę u mojej lekarki, dziś byłam u jakiejś przypadkowej, trzymajcie proszę kciuki
![]()
Takie brązowe plamienie z reguły jest bardzo częste i niegroźne, staraj się być dobrej myśli. No i czekamy na wizytę w środęNie mam nadżerki, to mnie właśnie martwi ze lekarka nie znalazła źródła krwawienia. Krew była brązowa, to nawet za dużo powiedziane - był to śluz podbarwiony na brązowy kolor.
Staram się być dobrej myśli, dostałam luteinę i odliczam dni do środy, mam nadzieje uspokoić się po spotkaniu ze swoją lekarką, której ufam![]()
Jeżeli Cię to uspokoi to mam to samo. Lekarka mi powiedziała, że to może być wszystko - np. wielkie zmiany hormonalne jakie zachodzą w ciele. I, żeby generalnie zluzować i się nie martwić (łatwo mówić oczywiścieNie mam nadżerki, to mnie właśnie martwi ze lekarka nie znalazła źródła krwawienia. Krew była brązowa, to nawet za dużo powiedziane - był to śluz podbarwiony na brązowy kolor.
Staram się być dobrej myśli, dostałam luteinę i odliczam dni do środy, mam nadzieje uspokoić się po spotkaniu ze swoją lekarką, której ufam![]()