reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anulaaa:-D:rofl2::-D:-D:-D to ci dopiero pomocnik - lepiej by upychał po szafkach a nie wynajdował nowe rzeczy do prasowania:angry::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Szymek już ze 3 miesiące reaguje na swoje imię, najbardziej na wersję Szymonek bo jak mówię szym albo Szymon to udaje że nie słyszy ale widzę jak się łobuz uśmiecha:tak::laugh2::laugh2::-D:-D
Bodzia miłego sapania:-D
a co naszą inną podstarzałą matką Matrusią:confused::confused:
Wywiesiłam pranie na dwór niech przewieje troszku zanim te nawałnice nadciągną;-);-)jeszcze zlew mnie wciąga i śniadanie mężu do pracy mus zrobić bo pojechał z autkiem do mechanika.

reklama
Witam z rańca:-D Odprowadziłyśmy Adrianka do peckola i musiałam wracac bo pies ledwo zipał:szok: Zjadłyśmy śniadanko napiję kawki i wyskoczymy do sklepiku. Wyczaiłam dziś przepis na inną zupkę pomidorową i mus wypróbowac. Jak wyjdzie to rzucę przepisem;-) Wiecie co ja mam dośc nocek z moją panną:angry: Budzi się toto kolo północy i wyje dopóki jej do naszego łoża nie dam. Potem jak tylko zdołam zasnąc włącza jej się wyjec:-:)szok: Nie da się wogóle uspokoic:no: Ani przytulic ani podnieśc ani pic nie weżmie:wściekła/y: To już trwa z tydzień a ja mam dośc:crazy: Podejrzewam że zębiska tylko nie mogę zajrzec do gębusi- grozi to utratą palca:laugh2:
zapomniałam o najważniejszym napisać - Szymek mówi MAMA:tak::tak: nie jakieś tam mamaaamaama tylko piękne wyraźne MAMA:tak::-D:-D
GRATULASKI! Fajne uczucie co;-)

Cześć Kobiety.wczoraj zniknęłąm bo odpowiedź pisałąm 20 min i nie miałam już cierpliwości.
Sikoreczka gratki dla Madzi
Madźka gratki dla Szymka Ty dumna Mamo;-):tak::-D:-D:-D
Staś obudził się dziś o piątej więc w domu mam już wszystko zrobione;-);-);-)za to zasypiam w każdej pozycji:rofl2:
a wózek mam taki
GRAPI BUGGY LUX STRIPE GREY MEGA PROMOCJA Hit 2008 (367914728) - Aukcje internetowe Allegro
taki sam wózek miała Madzia ale po mojej terenowej jeździe nie nadawał się do użytku:zawstydzona/y: Szwagierka go używa nadal:tak:

Witam z rana nie wyspana:-p:baffled:

Na początek mały filmik z Amandą w roli głównej:tak:
YouTube - Postępy Amandy

Pogoda zapowiada się upalnie bo już na termometrze jest 25 stopni:szok::szok: czeka mnie dziś trochę prasowania ale ja lubie prasować więc to nie problem:tak: za to nie lubię gotować :baffled:dobrze że wczorajsza zupa została to dziś sobie gotowanie obiadu daruję:tak::tak::tak::-)
Amandzia piękna i jaka silna:szok: aż trudno uwierzyc ze dopiero pół roczku ma, hmm sprawdź może w akcie urodzenia:rofl2:
Ja mysle, ze to uczulenie na .......................MEZA:-D:-):-)
Aluska brawa dla Amandy.
Kochana ja bym na Waszym miejscu lozeczko dala na sam dol juz....Amandzia bardzo ruchliwa i silna dziewczynka jest.:tak::tak::tak::tak::tak:
no tak to by wyglądało na uczulenie na męża:rofl2::rofl2::rofl2::laugh2:
BODZINKO zapowiadają u nas pogodę możliwą na spotkanko, więc jeśli ci nadal pasuje dzień jutrzejszy to ja też chętna:tak: Jak męż wróci to sprawdzę autobusik i sms ci wyślę na którą będę:-) Chyba sobie rano Adrianka do przedszkola zaprowadzę i pojadę tylko z Madzikiem:-D

Sikoreczko kochana ja jezdem bardzo chetnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-D:-D:-D:-D:-DJuz malzonkowi zapowiedziala,ze sie jutro trace:tak::tak::tak::tak:

Dzień Dobry Babeczki!!!

Dziś znów będzie upał, a popadać to troche niechce, a przydałoby sie, taka susza, trawa mi usycha normalnie:crazy: a tyle wody leje.

Madźka Gratulaski
Podlewaj wieczorem albo wcześnie rano,wtedy mniej wody wyparuje:tak:.WIELKA PANI STUDENTKA ROLNICTWA Ci mówi;-):tak:.

Za oknem już gorąc, ale ja tak lubię, oby nic się nie zmieniało, a jeśli chcecie deszcz to pozwalam tylko w nocy:-):-)
Lepiej ,żeby wieczorem:tak:,bo jak w nocy to ściezka do przedszkola mi nie wyschnie:no: i na około mus zasuwac:wściekła/y::angry:.

A ja dostane hopla z tym moim katarem
155.gif

Moze ja na cos uczulona jestem bo to jest przeciez niemozliw.Katar i kicham jak z armaty
brzdac.gif
Topola pyli:tak:.

Na początek mały filmik z Amandą w roli głównej:tak:
YouTube - Postępy Amandy
Ale szprytna synówka mi się trafiła:tak::happy::happy2::rofl2:.

Ach Lolkowi sie bardzo podobala.Wolal "Dzidzia" i zaczepial Amandzie:-D:-D
Lolo to niech Oliwianki pilnuje:tak: a nie do Julowej Amandzi sie dobiera:no:;-):-D:laugh2:.

a co naszą inną podstarzałą matką Matrusią:confused::confused:
Toż pisało w opisie na GG że do peczkola poszłam:angry:.Po drodze bułeczki,masło i truskawy zakupiłam:tak:.U nas po 4-4,50 a po ile u Was są:confused:?
Poza tym czekaju na przesyłkę,ten namiocik na urodzinki Gabrysia,tym razem DHL wiezie:baffled:.
Jul śpi więc PPP mus:wściekła/y:,bo zapas się uprasownych kończy:zawstydzona/y::tak:.

reklama
no to supe jesteśmy na jutro zmówione. Ja siętylko cały czas zastanawiam nad tym przedszkolem:confused: Nie wiem czy go zaprowadzac czy zabrac:baffled:
Mie on przeszkadzac nie bydzie:tak::tak::tak:

Martusia u nas od wczoraj truskawy za 3 lecą :-)
3-3,5 zalezy gdzie:-D:-D:-D
Teletubisie się skończyły, kawusia się kończy więc zaraz do sklepu pójdziom. Szybko mówta co komu kupic:tak:
TRUSKAWKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry