Jeszcze nie, ale ja dopiero w czwartek skończone 37 tyg. Ale chyba moje kostki u stóp pierwsze urodzaRodzicie juz?![]()
reklama
gooskaw
Fanka BB :)
niech maz masuje nozki!Jeszcze nie, ale ja dopiero w czwartek skończone 37 tyg. Ale chyba moje kostki u stóp pierwsze urodza![]()
Nath096
Odpukac jeszcze nieRodzicie juz?![]()
Tak cicho bylas myślałam, że jużOdpukac jeszcze nieJutro ostatnia wizyta ,mam nadzieję,że mała wysiedzi do terminu CC,a przynajmniej poczeka na tatę do niedzieli chociaż ,żeby sobie odespal drogę
![]()
U mnie jeszcze brak kwalifikacji do cc, jeszcze mnie odesłali do ortopedów
Nath096
A bo nie wiedzieć czemu nie wyświetlają mi się w apce w ogóle powiadomienia z tego wątkuTak cicho bylas myślałam, że już
U mnie jeszcze brak kwalifikacji do cc, jeszcze mnie odesłali do ortopedów
Czasem mam bóle krzyżowe ,brzuch mnie na dole ciągnie ale to tak chwilowo ,położę się i mija. Mam nadzieję,że będzie bez niepsodzianek,jutro wizyta,a w piątek 38+0.
O i co o tym myślisz ? Chyba wolalas sn? Współczuję Ci jak nie urok to wiadomo co
U mnie tez właśnie nie zawsze wyskoczy powiadomienie.A bo nie wiedzieć czemu nie wyświetlają mi się w apce w ogóle powiadomienia z tego wątkuI jak nie wchodzę co jakiś czas sprawdzać to potem muszę was nadrabiać .
Czasem mam bóle krzyżowe ,brzuch mnie na dole ciągnie ale to tak chwilowo ,położę się i mija. Mam nadzieję,że będzie bez niepsodzianek,jutro wizyta,a w piątek 38+0.
O i co o tym myślisz ? Chyba wolalas sn? Współczuję Ci jak nie urok to wiadomo coBardzo avi dokucza to spojenie ?
Jutro razem wizytujemy
U mnie to już całkiem dramat, chodzić nie mogę, bo spojenie plus takie napuchniete nogi. Do tego z nosa mi leci, więc już lepiej być nie może przy takich temperaturach.
Właśnie jadę na ostatnia wizytę do diabetologa, zobaczymy, co ona jeszcze powie o rozwiązaniu.
Tak, ja się nastawiałam na sn, ale jak nie będzie wyjścia to bez dyskusji pójdę na cc
reklama
Nath096
@Daria1991 no i dobre podjejscie w sumie ,trzeba udać lekarzowi. Będzie dobrze. Mnie dzisiaj dwa razy wybiła oczy krew z palca przy pomiarze i postanowiłam zmierzyć ciśnienie 145/80,ale tego nie czuje . Byłam na zakupach , pochodziłam. Ale ostatnio na wizycie mierzyła mi 3 razy,bo jak ja zobaczyłam to mnie zalał pot i serce zaczęło walić ,a nie miałam powodów do obaw jakiś wiekszych 
Narzekam czasem na to moje kłucie i to chyba skracanie szyjki. Wczoraj nie czułam,że jestem w ciąży,a dzisiaj jestem obolała i mala usiłuje przestawic każdy narząd.
@gooskaw widziałam takiego mema,że pierwsze kilka dni tacierzynstwa są najlepsze,potem wypuszczają żonę z dzieckiem ze szpitala

Narzekam czasem na to moje kłucie i to chyba skracanie szyjki. Wczoraj nie czułam,że jestem w ciąży,a dzisiaj jestem obolała i mala usiłuje przestawic każdy narząd.
@gooskaw widziałam takiego mema,że pierwsze kilka dni tacierzynstwa są najlepsze,potem wypuszczają żonę z dzieckiem ze szpitala