reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

To jak planujesz zakup to zwróć uwagę, żeby można było sterować tym co ma być wyświetlane na zegarku. Ja mam huawei i nie mogę "odpiąć" telefonu. Tzn. za każdym razem jak dzwoni mi telefon to zegarek wibruje. Przy mojej pracy to możecie sobie wyobrazić co się stało z zegarkiem po trzech dniach użytkowania ;)
Polecam garmina (u mnie vivomove hr) i od kiedy go mam, praktycznie się z nim nie rozstaje 😉

Załączniki

• IMG_7445.jpeg
    IMG_7445.jpeg
    59,4 KB · Wyświetleń: 68
reklama
ja podczas sprzątania z odkurzaniem robię 3000 kroków po chacie😅 kolejne 3000 kroków zrobię jak idę do Lidla i z powrotem z buta😎 jak w pracy przejdę się na „obchód” to robie od 5000 do 8000 bez problemu. Jak dużo się dzieje to potrafię w pracy zrobić i 15000 jednak ostatnio tyle to rzadko. Staram się tak manewrować tym, że jak np planuję sprzątać i iść do sklepu to w robocie nie łażę na darmo ale jak wiem, że mam wyjście po pracy jak wczoraj np. do kina to się staram już w robocie wydreptać. Chociaż wczoraj szybko się zebrałam i zamiast jechać autobusem szlam 3 km pieszo więc wynik i tak był ok.
to mi tak nie wychodzi, podczas sprzątania to mi może 1000 idzie 🤔

reklama
Do góry