aniuulka236
Początkująca w BB
Część dziewczyny! Dzisiaj byłam zrobić sobie badania krwi ths i glukozę, wieczorem powinnam dostać już wyniki a do ginekologa idę jutro
już nie mogę się doczekać bo to czekanie mnie wykańcza 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
daj znać jak wyniki!Część dziewczyny! Dzisiaj byłam zrobić sobie badania krwi ths i glukozę, wieczorem powinnam dostać już wyniki a do ginekologa idę jutrojuż nie mogę się doczekać bo to czekanie mnie wykańcza
![]()
bardzo mi przykro, też przeszłam biochem 2 miesiące temuBardzo chciałam do was dołączyć ale niestety .W sobotę beta 22 ,a dziś 10
Jutro jeszcze potwierdzę żeby odstawić leki .Życzę wam spokojnych ciąż i bijących serduszek![]()
Bardzo mi krzykro. Trzymam kciuki za nastepny raz.Bardzo chciałam do was dołączyć ale niestety .W sobotę beta 22 ,a dziś 10
Jutro jeszcze potwierdzę żeby odstawić leki .Życzę wam spokojnych ciąż i bijących serduszek![]()
Witaj.Cześć wszystkim, to mój pierwszy post na tym forum i pierwsza ciąża
Test zrobiłam, bo miałam bóle w dole brzucha i pleców, raz takie kłujące "porażające", innym razem rozpierające, trochę inaczej niż na @ (i nigdy nie miałam ich kilka dni przed, maksymalnie 1 dzień).
Na teście (03.08) wyszła leciutka kreseczka, 3 dni później troszeńkę mocniejsza.
W piątek beta wyniosła 13, dzisiaj (dzień planowej @) jest już 130.
Zastanawiam sie, kiedy się wybrać do lekarza, trochę niepokoi mnie to kłucie w podbrzuszu, w mojej rodzinie było sporo poronieńTak bardzo bym chciała, żeby wszystko było dobrze i się niecierpliwię
Jeśli wszystko dobrze pójdzie, ro kalkulator ciążowy z internetu pokazuje mi termin na 17 kwietnia![]()