Majorkaaaa
Fanka BB :)
W pierwszymGratulacjeW którym cyklu się udało?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W pierwszymGratulacjeW którym cyklu się udało?
Widzę że ten pilates się podoba65? A ja zrobiłam 70 sekund i 70 przysiadów, a do tego jeszcze 3 dni pilatesu, bo 2 miałam zaległe.Ale nie powiem, czuję się usatysfakcjonowana!
Nie. Jak mam okres to mi zawsze z drogi schodził i się po kątach chowałTemat na dziś. Czy Wasze chłopy są zawsze najbardziej napalone jak macie okres ?![]()
GratulacjeChyba przetrawiłam od 6:20... górny czułość 20, pink 10
Tak. Mój nawet mi powiedział, że jego wręcz jara sex podczas okresu... :/Temat na dziś. Czy Wasze chłopy są zawsze najbardziej napalone jak macie okres ?![]()
Gratulacje!Chyba przetrawiłam od 6:20... górny czułość 20, pink 10
Piekne krechy, gratulacjeChyba przetrawiłam od 6:20... górny czułość 20, pink 10
ale ze co go tak jara?Tak. Mój nawet mi powiedział, że jego wręcz jara sex podczas okresu... :/
![]()
Taaak, ja lubię takie ćwiczenia właśnie.Widzę że ten pilates się podobanie mogę się doczekać kiedy spróbuję
![]()
Własnie kuwa nie wiem. Ale jego jara wszystko co zabronione, pewnie dlategoale ze co go tak jara?![]()