Bolilol
Fanka BB :)
ale zmienić w co?Może trzeba posłuchać rady tego jednego lekarza co radził lasce z forum żeby zmienić partnera![]()
Może jakiś roleplay?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale zmienić w co?Może trzeba posłuchać rady tego jednego lekarza co radził lasce z forum żeby zmienić partnera![]()
Nie wiem o co kaman na wakacjach zawsze jest maraton seksów a tu lipaJa byłam 2x na wakacjach podczas starań, w tym raz idealnie w całe płodne. Też się ruchaliśmy jak króliki i nic![]()
Kurde, poczekam z tym do grudniaspróbujcie w skarpetkach, przynajmniej Ty!
Powiedziałaś jej żeby spierdalała ?co ja Ci mogę powiedziećmi dzisiaj lekarka powiedziała, że może trzeba wyluzować. Tak, ta co mi zaproponowała luteinę. Powiedziałam jej, co na ten temat uważam
![]()
Jeny....Może trzeba posłuchać rady tego jednego lekarza co radził lasce z forum żeby zmienić partnera![]()
powiedziałam, że ja mogę wyluzować, ale jak moje wyluzowanie ma wplynąć na koncentrację plemników mojego męża, to nie wiemPowiedziałaś jej żeby spierdalała ?
Głupia cipa
Tacy lekarze powinni tracić prawo do wykonywania zawodu ...powiedziałam, że ja mogę wyluzować, ale jak moje wyluzowanie ma wplynąć na koncentrację plemników mojego męża, to nie wiem![]()
Przydałoby się forum dla facetow xDJeny....
Ciekawe czy facetom dają takie same zajebiste rady...![]()
I co ona na to?powiedziałam, że ja mogę wyluzować, ale jak moje wyluzowanie ma wplynąć na koncentrację plemników mojego męża, to nie wiem
A, i że plemniki mojego męża to aż za bardzo wyluzowane są![]()
zapytała czy mi przepisać luteinęI co ona na to?