nudella
Fanka BB :)
Czekamy na słońceA za chwilę będzie upał
Co robicie w długi weekend?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekamy na słońceA za chwilę będzie upał
A ja chcę wreszcie zmienić biurową marynarkę na buty trekkingowe, a torebkę na plecakCzekamy na słońcei gryla bo mężu dopiero kupił i coś mówi, że w sobotę może będzie w paczkomacie. To jak będzie i będzie słonko to jedziem gdzieś na pierwszą w tym roku kiełbe!
![]()
A to ja już powoli też zaczynam żyć długim urlopem i ciągle się zastanawiam czy ja aby na pewno chce jechać pod namiotA ja chcę wreszcie zmienić biurową marynarkę na buty trekkingowe, a torebkę na plecakNie mogę się doczekać soboty chociaż nie mamy jeszcze noclegu zaklepanego
![]()
Wydaje mi się, że cos jest z pogoda bo mnie od rana głowa pobolewa i jestem taka ospała, a teraz wjechała drzemkaTo może jednak nie taka starość co pogoda?![]()
Jadę rozruszać gnaty w Ikea, obym tylko dużo nie wydała bo nic nie potrzebuje
![]()
Tak, ale jedziemy do południowych sąsiadów ze względu na tłumy u nas w długi weekend.A to ja już powoli też zaczynam żyć długim urlopem i ciągle się zastanawiam czy ja aby na pewno chce jechać pod namiotale mam tak co roku kiedy się ochładza
Może już pisałaś ale nie zarejestrowałam, gdzieś na góry uderzacie?
Ty też już po 30, więc... starośćWydaje mi się, że cos jest z pogoda bo mnie od rana głowa pobolewa i jestem taka ospała, a teraz wjechała drzemka![]()
My w sumie nic. Ja w sobotę będę kosić pewnie bo zapuściłam działkę. Myślałam, że w niedzielę pojedziemy na rowery i jakiś fajny obiad, ale meza ściągają niestety do pracyA za chwilę będzie upał
Mieliśmy jechać w Karkonosze ale chyba padnie na Beskid, jeszcze planujemy bo dopiero we wrześniuTak, ale jedziemy do południowych sąsiadów ze względu na tłumy u nas w długi weekend.
A długi urlop dopiero przed nami.
A Wy gdzie pod namiot?
Sama jesteś starą rurą !Ty też już po 30, więc... starość![]()
WiemSama jesteś starą rurą !