gooskaw
Fanka BB :)
Lepiej. Ciśnienie niby nie niższe,ale lepiej się czuję . Mała dała pospać w nocy,dodatkowo od 5 przejął ja mąż i mogłam pospać prawie do 7:30![]()
To malymi kroczkami do celu. Bedzie dobrze:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Lepiej. Ciśnienie niby nie niższe,ale lepiej się czuję . Mała dała pospać w nocy,dodatkowo od 5 przejął ja mąż i mogłam pospać prawie do 7:30![]()
To faktycznie wyczucie terminow macie dosc oryginalnepokryly sie ze stanem faktycznym?
![]()
Tak
Teraz w związku z tym, marzy mi się 03.01
No ale jako że szczęścia nie mam to wyczuwam ten 31.12 xD
Ewentualnie święta, choć nie mam raczej predyspozycji do wcześniejszych porodów
Gratuluje i dużo zdrowia dla Ciebie i królewiczaHej dziewczyny! Spieszę z wiadomością, że wczoraj o 19.51 przywitaliśmy na świecie Maksymilianawaga 3940g, 61cm, 10 pkt w skali Apgar.
Poród indukowany. Na porodówce byłam już o 7 rano, a zjechałam z niej o północy. Na wywołanie dostałam prostaglandyny w dwóch dawkach, a później oksytocyne. Indukcję zniosłam tragicznie, będzie to mój uraz do końca życia. Niewyobrażalny długotrwały ból. Po porodzie macica nie chciała się obkurczac i okazało się, że nie urodziłam do końca łożyska. Więc od razu dwie godziny po porodzie mnie wylyzeczkowali. Podali mi też chyba gaz rozweselający, bo miałam taki odlot, że nie mogłam się pohamować że śmiechu i gadania glupot
Ps. Tak miałam jeść slodycze, a wszystkie zapasy leżą![]()
Słuchajcie zawsze piłam kawę z cukrem i mlekiem 3,2. No ale z wiadomych względów teraz bez cukru (mleko zamieniłam na 1,5 procenta)
Właśnie kupiłam w biedrze erytrol, tylko nie wiem ile go dawać, to ma jakieś odpowiedniki do cukru, czy jak? Kawę piłam tak z 2 łyżeczkami cukru, niby już nawet przywykłam ale trochę brakuje tego słodkiego![]()