Brownie1992
Moderator
możesz wysikać za kilka dni pozytyw![]()
Na pewno się o tym dowiecieo to to to! Zgadzam się!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
możesz wysikać za kilka dni pozytyw![]()
Na pewno się o tym dowiecieo to to to! Zgadzam się!
Eee, dla mnie jakoś teraz widać po niej te lata.nie wiem, myślałam, że jest młodsza![]()
Bo my wszystkie takie piękne i młodeEee, dla mnie jakoś teraz widać po niej te lata.
Skończyło się na jednym ciastku do tej kawki?Żeby nie było, że żrem tylko w maczku![]()
O jaaa przypomniałaś mi, że kiedyś moja mama robiła takie duże pieczarki w całości w jajku i bułce... smaki dzieciństwataki też jest pychaale właśnie taki w cieście zapiekany albo na patelni usmażony też jest pycha. Tak samo np pieczarki czasem robię w jajku i bułce tartej i podsmażam, tylko mój stary nie lubi takich rzeczy więc rzadko robię
Do tej tak ...Skończyło się na jednym ciastku do tej kawki?![]()
U mnie też pomidorowa z rosołu z wczoraj, który dostałam w sloiku na wyjściuCo do obiadu - mam z wczoraj. Tzn rosół z makaronem, potrawka z kurczaka ze szpinakiem i pieczarkami + ryż + coleslaw![]()
Jutro pomidorowa - klasyk. No i mam plan dzisiaj zaplanować posiłki na cały tydzień. Zobaczymy jak to wyjdzie. Bo tego potrzebuje moja organizacja w najbliższych dniach.
A jakBo my wszystkie takie piękne i młode![]()