reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
taki też jest pycha 😉 ale właśnie taki w cieście zapiekany albo na patelni usmażony też jest pycha. Tak samo np pieczarki czasem robię w jajku i bułce tartej i podsmażam, tylko mój stary nie lubi takich rzeczy więc rzadko robię
O jaaa przypomniałaś mi, że kiedyś moja mama robiła takie duże pieczarki w całości w jajku i bułce... smaki dzieciństwa 😊 tylko mój stary pieczarki też nie lubi to muszę sobie jedną zrobić jak bedzie schabowy :p

Co do obiadu - mam z wczoraj. Tzn rosół z makaronem, potrawka z kurczaka ze szpinakiem i pieczarkami + ryż + coleslaw :)
Jutro pomidorowa - klasyk. No i mam plan dzisiaj zaplanować posiłki na cały tydzień. Zobaczymy jak to wyjdzie. Bo tego potrzebuje moja organizacja w najbliższych dniach.
U mnie też pomidorowa z rosołu z wczoraj, który dostałam w sloiku na wyjściu 😁 plus jakieś miesiwo i surówka. Dobrze mieć obiad z głowy w poniedziałek. 😏

Bo my wszystkie takie piękne i młode 😂
A jak 😁 Wiesz co ja mam dobre geny. Nie powiem bo zaczynają się pojawiać u mnie jakieś zmarszczki, ale dalej nowo poznane osoby reagują dużym zdziwieniem na mój wiek. 2 lata temu jak pojechałam po wiśnie z moim dzieckiem to taka pani się mnie pyta czy to moja siostra (miala 3lata) 🙈 ja mówię, że to moja córka, a ona do mnie "Jak to?" i tym o to sposobem miałam zrobiony dzień 😁 więc może ja nie będę się wypowiadać, kto wygląda starzej, a kto młodziej bo może mam zakrzywiony obraz 🤔

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry