reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Cześc dziewczyny .Pamietacie o mnie jeszcze?
Ewila24 mam nadzieję ,że wieści z obrony są pozytywne.Brzuchatą powinni potraktowac troszkę bardziej ulgowo.
Magdziunia straszna sprawa z tą twoją koleżanką .Tak straszna ,że nawet nie potrafię sobie wyobrazic tego co czuje.Ja mam wizytę 17.06 i poważnie się zastanawiam czy nie zrobic tez USG.To będzie 24 tyg.
A wy planujecie usg w 24 tyg?
miroslawa powodzenia lato bardzo sprzyja fasolkom.DO BOJU:-)
A u mnie zaczyna sie remont.Cyklinowanie podłogi w sypialni ,malowanie ,dokupuję komodę na rzeczy małej.Będe przez 2 tyg mieszkała u rodziców bo wiadomo ,malowana podłoga śmierdzi.Później chcemy wyjecha na mazuzy na tydzień.Sama nie wiem czy dobrze robię bo gdyby było cos nie tak ......A wy planujecie wyjazd wakacyjny?

Ostatnia edycja:
reklama
Mojej siostrzenicy zoperowali dzis oba uszka...ale po operacji spowrotem napłynęła do nich woda...lekarz nie chciał powiedzieć co to, jutro zrobi szczegółowe badania i postawi diagnozę:-(

Mafa witaj pamietamy. O wakacjach mamy wątek to poczytaj tam mamusie pisza o swoich planach wakacyjnych.Co do Usg ja mam przy każdej wizycie nie wiem jak inne mamusie.

Hej:))) dzięki za wsparcie:tak:obroniłam się:laugh2:ale niewiem na co :-:)wściekła/y:musze czekac na indeks. hihihih tak sie ciesze mam mgr. inż. Traktowali wszystkich równo, raczej brzuś mi niepomógł, a stres okropny :-(strasznie dziś naprodukowałyscie stron, a ja niemam sił zeby poczytac:zawstydzona/y:

Kaka grtuluję już 6 miesiąca.
A z tą Twoją chrześnicą to niedobrze - kurcze operacja i znów woda w uszkach. Ech :-(

Mafa witaj - oczywiście, że pamiętamy o szanownej koleżance :-):-):-)
Remoncik ufff ... mnie też czeka, ale tylko jednego pokoju.
Chcemy z mężem dla dzidzi wyszykować.
Co do wyjazdów wakacyjnych to najlepszy okres na voyage to II trymestr.
Jeśli będziesz uważać na siebie, to nie powinno się nic stać.
My chcemy jechać nad morze, ale sami nie wiemy dokładnie kiedy.
Moi rodzice chcą abyśmy pojechali z nimi w drugiej połowie lipca.
Może się zdecydujemy ... ale ja bym chciała w góry.

Hej:))) dzięki za wsparcie:tak:obroniłam się:laugh2:ale niewiem na co :-:)wściekła/y:musze czekac na indeks. hihihih tak sie ciesze mam mgr. inż. Traktowali wszystkich równo, raczej brzuś mi niepomógł, a stres okropny :-(strasznie dziś naprodukowałyscie stron, a ja niemam sił zeby poczytac:zawstydzona/y:

Gratulacje dla pani magister inżynier:-D:-D:-D

A swoja dorogą to nam podali wyniki od razu. Najważniejsze, ze zdałas:)

Ewela GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!no i po co te nerwy były??:)) wiem wiem nie da sie przejsc bez nerwow!! ale super ze juz masz to za soba PANI MGR.

reklama
A jednak jestem ślepa ... no żeby nie zauważyć, że nasza droga koleżanka już się obroniła.

Ewelinko gratuluję z całego serduszka. Brawo dla pani magister inżynier.

Do góry