Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mirosłava cudowne wieści.,Życze wam z całego serducha udanego zafasolkowania i szczęśliwego przebiegu ciąży.Cześć Brzuchatki!!!!:-)
Wpadłam zobaczyć co też u Was słychać, a tu juz kopniaczki wyczuwalne, no no, fajnie, że u Was wszystko ok:-)
Pooglądałam sobie wczoraj zdjecia waszych brzuszków, no muszę powiedzieć, ze są niezłe
A u mnie czas jakoś leci. lekarz dał nam zielone swiatełko i możemy znowu starać się o dzidzię, no i nawet juz zaczeliśmyMam nadzieję, ze następna @ juz do mnie nie zawita i bedę mogła zapisać się do marcóweczek 2009:-)
Pozdrawiam Was kochaniutkie, dbajcie o siebie Rybcie:-)

.Mam nadzieje ze jej nic nie ma .

az mi sie twarz smieje Kochana ona musi byc 
(bo ja ciezka w tłumaczeniu jestem
)

Ach Ci mezczyzni! Czarna ja na poczatku ciazy mialam takie samo "COS", co Ty dzisiaj. Robilam tylko tyle , ile musialam 

Cześć Brzuchatki!!!!:-)
Wpadłam zobaczyć co też u Was słychać, a tu juz kopniaczki wyczuwalne, no no, fajnie, że u Was wszystko ok:-)
Pooglądałam sobie wczoraj zdjecia waszych brzuszków, no muszę powiedzieć, ze są niezłe
A u mnie czas jakoś leci. lekarz dał nam zielone swiatełko i możemy znowu starać się o dzidzię, no i nawet juz zaczeliśmyMam nadzieję, ze następna @ juz do mnie nie zawita i bedę mogła zapisać się do marcóweczek 2009:-)
Pozdrawiam Was kochaniutkie, dbajcie o siebie Rybcie:-)