reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cześć.:-)
A my dziś byliśmy na zakupkach i w końcu kupiliśmy chłopakom sandałki. A ja sobie kupiłam rybaczki.:tak::-)
A teraz mam bliskie spotkanie z dechą.:dry: Ale przerwę sobie zrobiłam.:tak::-)
Połowę zapomniałam -z tego co pamiętam:

Iwona wielkie graatki dla Natalki. Zdolną masz tą córeczkę.:tak:

Bodzia super scrapiki.:tak:

Marta gratulacje czwóreczki z egzaminu.:tak:

Aluśka Amanda wcale nie wygląda na niedożywiną.:no: A "nabite" dzieci nie dość, że nie wyglądają fajnie (pozrynajmniej wg mnie), to jeszcze to niezdrowe.:no: A teściowej się nie daj.

Witam nową mamusię masz śliczne córeczki.:tak:

Inna życzę udanej imprezki jutro. Ja też oglądam Opole (w końcu chyba wypada... :dry:;-):rofl2:) ale rewelacji to tu nie widzę (nie słyszę).:no::sorry:

a ja cóż chyba wracam do żelazka.:-(
Może sie jeszcze pojawię, ale jakby co: życzę spokojnej nocki, i udanego, rodzinnego weekendu.:-)

ooo Asiulinko ja już myślałamże ty na żywca Opole oglądasz:tak: A ty dechę znów męczysz:rofl2:
Już kolacyjka gotowa. Jeszcze czereśnie mam na przekąskę:-p

Idę sobie kolację zaserwowac bo rarytasy od Martusi tylko podrażniły mi żołądczek:-p No i trzebaby się kąpnąc potem:confused::-D
Oj sikoreczko późno coś kolacyjkę jadasz ;-):-).

asiulinka To jednym słowem - zakupy udane :-)

Dobra, ja też już spadam, bo m. zaraz wparuje i do kompa się dorwie.

Pa. Miłej i spokojnej nocki :tak::-)

reklama
Dobra Lachoniaste,ja jeszcze tylko
22.gif
42.gif
a potem
51.gif
a na końcu
58.gif
.

Do góry