reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dziendobry koffane. Ja zaraz zaczynam male PPD i wymyslilam dzis leczo na obiad, takze troszku czasu mnie to zajmie.
Tak mi się przypomniało jak dawno temu moja mama pakowała plecak (tylko kiedyś to trochę inne były;-)), brała mnie i mojego brata (ja miałam 2-3 latka, mój brat półtorej roku starszy), wsiadała w pociąg i frrruuuu Albo do Hajnówki. ;-)

Oglądam właśnie Festiwal Opolski 'Premiery' i jakoś tak nikt mnie nie zachwycił swoją piosenką :baffled: A tak w ogóle to z tych wszystkich artystów zapamiętałam tylko Leszcze. No i Kasię Cerekwicką bo akurat teraz wyje do księżyca ;-)
Tak mi sie przypomnialo ze moja przyjaciolka z Liceum tez zawsze spedzala wakacje w Hajnowce (tj k. Bialowiezy tak??)no ale jak mialas 2 latka to chiba nie pamietasz wakacyjnych znajomosci.
Czytalam na Pudelku ze biedna ww Kasia C. dostala nagrode przez pomylke, i zaraz jej odebrali, co za dno...

Wpadłam zobaczyć co u Was i chyba znikam.dostałam wiadomość i cuję się jakbym obuchem w łeb dostala ale nie umiem jeszcze na ten temat rozmawiać i nie chcę nie potrafię:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:
nie wiem jak teraz będę sie pojawiać bo jestem potrzebna gdzie indziej:no::no::no::no:
dopra idę sobie płakusiać małż zasnął a potrzebuję,żeby koś mnie przytulił:sad::sad::sad::sad::sad::sad:spokojnej nocy
Anulek, cokolwiek to jest wiesz ze zawsze mozesz na nas liczyc. Zawsze mozesz sie wesprzec o nasze wirtualne ramie i sie wyplakac. Trzymaj sie.
Witam weekendowo :-D:-D:-D

Pogoda nam się popsuła więc chyba sobie spacerek dziś darujemy:confused:
Małżonek w pracy .....mnie dopadło z rana PPD a Amanda siedzi jeszcze grzecznie w łóżeczku :-):tak::tak:
Teście pojechali na wieś i wrócą dopiero za tydzień:laugh2::laugh2::laugh2:
jupi jupi jupi:-D:-D:-D:-D
Aluska, suuuuper. Zycze Ci kazdego tygodnia tak wspanialego i beztesciowego:-p
Ja też witam się z rana.
Dzisiaj już pewnie nie zajrzę, za pół godziny do fryzjera (jeszcze nigdy nie byłam o 9 rano u fryzjera:-D).No a później jakiś prysznic i szykowanie się.
Oczywiście, jeszcze trzeba pędzić do kwiaciarni po kartkę i kwiatki zamówić, że nie wspomnę że auto brudne i nie wiem czy zdążymy na myjnię pojechać :baffled:

Dobra, zmykam.
Miłego dzionka wszystkim życzę
Martynka, nie pochwalilas sie wcale jaka kreacje sobie sprawilas, nu chyba ze ja przegapilam...:zawstydzona/y:

Dziewczyny zdradźcie co to jest to PPD ???:-), bo piszecie ten skrót, a ja nie kumam o co chodzi :eek:.

PPD - tak zwany syndrom Perfekcyjnej Pani Domu :-D Jeśli sprzątanie pochłania Cię tak, że świata poza tym nie widzisz, tzn. że dopadło Cię PPD. Na szczęście przechodzi :tak:

No kurczę, nie wkleiłam fotek sukienki :zawstydzona/y:Zapomniałam
Ale na pewno dzisiaj znajdę się na jakimś zdjęciu to wtedy pokażę się w całej okazałości :tak:

Anulka tule cie mocko kochana nasza.Pamietaj na nas mozesz liczyc.Najchetniej wsiadalbym w odrzutowiec,zeby Cie w realu utulic.Trzymaj sie, zawsze trzeba wierzyc.
Mnie z rana PPD dopadlo plus zakupy.Niedawno wrocilismy.Zaraz zupke byde stawiac i na M czekac.Slonce swieci ale zimno jest.No i chmury nadciagaja.....

reklama
Mały spi stary śpi teraz obiad i PPD a wieczorem spotkanie klasowe:tak::tak:
Wczoraj dostałam paczki i zrobiłam sobie sama pierwszy raz tipsy i nawet jestem zadowolona;-);-) jeszcze parę razy i jestem perfekt:-D:-D:-D:-D

Do góry