reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wpadłam zobaczyć co u Was i chyba znikam.dostałam wiadomość i cuję się jakbym obuchem w łeb dostala ale nie umiem jeszcze na ten temat rozmawiać i nie chcę nie potrafię:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:
nie wiem jak teraz będę sie pojawiać bo jestem potrzebna gdzie indziej:no::no::no::no:
dopra idę sobie płakusiać małż zasnął a potrzebuję,żeby koś mnie przytulił:sad::sad::sad::sad::sad::sad:spokojnej nocy

reklama
Dobrej noki koffane! Oczywiście Madziulka już w naszym łożu:baffled: Ciekawe kiedy ona zostanie w swoim łóżeczku:-(
caratt015.gif

Wpadłam zobaczyć co u Was i chyba znikam.dostałam wiadomość i cuję się jakbym obuchem w łeb dostala ale nie umiem jeszcze na ten temat rozmawiać i nie chcę nie potrafię:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:
nie wiem jak teraz będę sie pojawiać bo jestem potrzebna gdzie indziej:no::no::no::no:
dopra idę sobie płakusiać małż zasnął a potrzebuję,żeby koś mnie przytulił:sad::sad::sad::sad::sad::sad:spokojnej nocy
tulę cię mocno kochana! Oby noc przynisła ukojenie:-(

inna,jak wesele nie podpasi;-) to dawaj,bo jutro grają u mnie Blue Cafe a w niedzielę Lombard:tak: wsio za friko:tak::happy2::happy:.
Nie lubię Blue Cafe :no: za Lombardem też średnio przepadam :baffled: Ale jak kiedyś zawitam w Twoje strony to na pewno Cię poinformuję, że się spotykamy :tak:;-):-D
Cześć.:-)Inna życzę udanej imprezki jutro. Ja też oglądam Opole (w końcu chyba wypada... :dry:;-):rofl2:) ale rewelacji to tu nie widzę (nie słyszę).:no::sorry:
Dzięki, mam nadzieję, że będzie fajnie :tak:
Nie wiem, czy to tylko moje zdanie, ale od kilku lat Opole to jedna wielka porażka :baffled:

asiulinka,a daleko do amfiteatru masz:confused:?Jeśli tak to rzuc petardę,może ona wygra w Debiutach;-):tak::-D:-D:rofl2::laugh2:?
Oj, tak, ta petarda na pewno byłaby najlepsza ze wszystkich :rofl2:

ooo Asiulinko ja już myślałamże ty na żywca Opole oglądasz:tak: A ty dechę znów męczysz:rofl2:

Już kolacyjka gotowa. Jeszcze czereśnie mam na przekąskę:-p
Heh, z tego co wiem, to ludzie całą noc stali w kolejce do kasy pod opolskim amfiteatrem, a bilety kupiły zaledwie 3 pierwsze osoby - bo kupowały w hurtowych ilościach i dla pozostałych nie starczyło. Poza tym należy wziąć pod uwagę, że spora część biletów na festiwal jest przeznaczona dla VIPów... Np. dla pracowników Urzędu Miasta, itp. :baffled:

Kochana, nie wiem o co chodzi, ale tulę mocnoooooooooooooo! A jak tylko będziesz czuła potrzebę wygadania się - to wal do nas jak w dym :tak:

Dobrej noki koffane! Oczywiście Madziulka już w naszym łożu:baffled: Ciekawe kiedy ona zostanie w swoim łóżeczku:-(
caratt015.gif
Dobranoc, koffana. Ja też chętnie bym się pozbyła Potwornickiej z naszego łóżka, a w zaszadzie materaca ściągniętego z łóżka ;-) Ale tylko czasami, bo uwielbiam jak się rano wtula we mnie :blink:

Pierwsza;-):-D,pobudka o 5:30 bo małż na wieś pojechał prośka ustrzelic,bo cioci mięcho się skończyło i mus ojcu pomóc:tak:.My z Julem przesrany;-) dzień mamy,NIE POPJAJCIE TRUSKAWEK MLEKIEM:no::wściekła/y::wściekła/y::angry::crazy:.Od wczoraj jak się wylachonowałam męczy mnie,dobrze,że mam Nifuroksazdy to zaraz wezmę:tak:.Jakby która na zakupy się wybierała to ja poproszę masło,6 kajzerek i 25deko szynki(takie grubsze plasterki).;-):happy2:
A i marchewkę do rosołu:tak:.

Ostatnia edycja:
Ja też witam się z rana.
Dzisiaj już pewnie nie zajrzę, za pół godziny do fryzjera (jeszcze nigdy nie byłam o 9 rano u fryzjera:-D).No a później jakiś prysznic i szykowanie się.
Oczywiście, jeszcze trzeba pędzić do kwiaciarni po kartkę i kwiatki zamówić, że nie wspomnę że auto brudne i nie wiem czy zdążymy na myjnię pojechać :baffled:

Dobra, zmykam.
Miłego dzionka wszystkim życzę

Hej
I ja się witam :-)

inna Wyśmienitej zabawy :tak::-).

Marta Jednym słowem zrobiliście sobie koktajl wybuchowy .
:-) Ja właśnie na zakupy jakieś się wybieram :-) to mogę Ci kupić ;-), tylko nie wiem jak będzie z dostawą do Ciebie do domu :confused::-). Pocztą lotniczą, kurierem ??????:-).

Witam weekendowo :-D:-D:-D

Pogoda nam się popsuła więc chyba sobie spacerek dziś darujemy:confused:
Małżonek w pracy .....mnie dopadło z rana PPD a Amanda siedzi jeszcze grzecznie w łóżeczku :-):tak::tak:
Teście pojechali na wieś i wrócą dopiero za tydzień:laugh2::laugh2::laugh2:
jupi jupi jupi:-D:-D:-D:-D

reklama
Ja też witam się z rana.
Dzisiaj już pewnie nie zajrzę, za pół godziny do fryzjera (jeszcze nigdy nie byłam o 9 rano u fryzjera:-D).No a później jakiś prysznic i szykowanie się.
Oczywiście, jeszcze trzeba pędzić do kwiaciarni po kartkę i kwiatki zamówić, że nie wspomnę że auto brudne i nie wiem czy zdążymy na myjnię pojechać :baffled:

Dobra, zmykam.
Miłego dzionka wszystkim życzę
Martyna udanego balowania:tak: Foteczki mile widziane :-D:-D:-D

Do góry