reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wrzucam 3100
bere019.gif
bere020.gif
bere022.gif
bere023.gif

i dobranocki mówię! Małżon na mnie czeka no i muszę się zrelaksowac
003.gif

reklama
Dobrze że nie jesteś chłopem bo wtedy kto byłby dobrą duszyczką Domówek? :tak::tak:
Dziekuje Meg....:blink::blink::blink:
Lolek wieczorem strasznie niespokojny byla, zasnac nie umial.W koncu usiadl i po chwili zwymiotowal....Ja mysle,ze Maly cos zjadl nie tak i brzuszek go bolal bo zaraz potem umoscil sie i zasnal.
Ja teraz klikam do Was z maseczka na twarzy, ktora piekielnie szczypie...No ale po takim pilingu:rofl2::rofl2::rofl2:
Oj zaraz mykam spac
DOBREJ NOCKI LACHONY KOFFANE

anula,trzymaj się i nie daj się.Masz w nas oparcie:tak:.
My po Dniach Chełma,stary wywinął mi numer:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::crazy: a ja jemu jeszcze lepszy:tak:.Dorwał kumpla i braciunia ,popiffkowali w ogródku piwnym przy pizzerii,poszliśmy na koncert przed scenę,wzięłam Jula na ręce,oglądam się a jego nie ma:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:.Jul marudny,Olek głodny(szkoda na frytki mu było)a mnie nie wspomnę(szwagierka do towarzystwa mi została:baffled:).Kluczyków do samochodu nie miałam:no:,do mieszkania zresztą też:-(.Samochód 50 metrów za sceną stoi,ja z Olkiem na barana i zaśniętym Julem i balonem z helem przyczepionym do wózka 2,5 kilosa zasuwałam a hrabia po pół godzinie zauważył naszą nieobecnośc:baffled::szok:.I też na piechotę wracał.Jak dzwonił to ja ze sjepką do niego,żeby braciunio go odwiózł,bo on lubi takie extremalne jazdy po pijaku(w poniedziałek prawko odebrał,bo mu na 2 lata zabrali).Miałam już iśc spac do cioci:sad:.Teraz się przymila a ja mam go gdzieś:-p.
Mój brajdak obsługiwał taki ogromniasty zamek dmuchany i trampolinę to Olek za frajer poskakał sobie,cały czas trzymał się siatki a jak się puścił to chłopiec tak mocno hycnął,że Olgierd upadł a stary w tym momencie zaśmiał się:crazy:.Scena w domu: Olek na kanapie-TATO!
Stare -CO?
Olek - JAJCO,bo sie śmiałeś jak upadłem.:tak::-D:-D:laugh2:
Walca i parasol dawac;-):tak:.

Cześć kobitki.:-)
Placy tak mnie bolą,że nie mogę ani stać, ani siedzieć ani nawet leżeć...:baffled::-(

asiulinka,a daleko do amfiteatru masz:confused:?Jeśli tak to rzuc petardę,może ona wygra w Debiutach;-):tak::-D:-D:rofl2::laugh2:?
Oj, ja to prawie na drugim końcu miasta mieszkam.:baffled: Ale petardę rzuciłam, widziałaś?;-):-p:-D:-D:-D

Nie wiem, czy to tylko moje zdanie, ale od kilku lat Opole to jedna wielka porażka :baffled:

Heh, z tego co wiem, to ludzie całą noc stali w kolejce do kasy pod opolskim amfiteatrem, a bilety kupiły zaledwie 3 pierwsze osoby - bo kupowały w hurtowych ilościach i dla pozostałych nie starczyło. Poza tym należy wziąć pod uwagę, że spora część biletów na festiwal jest przeznaczona dla VIPów... Np. dla pracowników Urzędu Miasta, itp. :baffled:
Ja też uwarzam, że chyba im pomysłów brakuje na ten festiwal. Ciągle to damo tylko w coraz gorszej formie.:baffled:
A co do biletów, to słyszałam o tej "aferze". My z małżonkiem to co roku sobie obiecujemy, że w następnym roku pójdziemy, ale na tym się konczy.:baffled::zawstydzona/y::-p:rofl2:

Hejo
Dzien wcale nielepszy od nocy
Moja Mamusia ma podejrzenie o raka:-:)-:)-:)frown::sad::sad::sad::sad::frown:
Anula, tak mi przykro...:-( Trzymaj się kochana. Będzie dobrze.:tak: Wszystkie trzymamy kciuki. I pamiętaj masz nas-zawsze możesz się wypłakać, wygadać a my Cię pocieszymy i wirtualnie pocieszymy. :sorry::blink: Tulaski i buziaczki przesyłam. :*

reklama
Do góry