Marta1981
Rodzyneczka
Jul śpi,to znak,że PPD mus
.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak mi sie przypomnialo ze moja przyjaciolka z Liceum tez zawsze spedzala wakacje w Hajnowce (tj k. Bialowiezy tak??)no ale jak mialas 2 latka to chiba nie pamietasz wakacyjnych znajomosci.Tak mi się przypomniało jak dawno temu moja mama pakowała plecak (tylko kiedyś to trochę inne były;-)), brała mnie i mojego brata (ja miałam 2-3 latka, mój brat półtorej roku starszy), wsiadała w pociąg i frrruuuu Albo do Hajnówki. ;-)
Oglądam właśnie Festiwal Opolski 'Premiery' i jakoś tak nikt mnie nie zachwycił swoją piosenkąA tak w ogóle to z tych wszystkich artystów zapamiętałam tylko Leszcze. No i Kasię Cerekwicką bo akurat teraz wyje do księżyca ;-)
Anulek, cokolwiek to jest wiesz ze zawsze mozesz na nas liczyc. Zawsze mozesz sie wesprzec o nasze wirtualne ramie i sie wyplakac. Trzymaj sie.Wpadłam zobaczyć co u Was i chyba znikam.dostałam wiadomość i cuję się jakbym obuchem w łeb dostala ale nie umiem jeszcze na ten temat rozmawiać i nie chcę nie potrafię
nie wiem jak teraz będę sie pojawiać bo jestem potrzebna gdzie indziej
dopra idę sobie płakusiać małż zasnął a potrzebuję,żeby koś mnie przytuliłspokojnej nocy
Aluska, suuuuper. Zycze Ci kazdego tygodnia tak wspanialego i beztesciowegoWitam weekendowo
Pogoda nam się popsuła więc chyba sobie spacerek dziś darujemy
Małżonek w pracy .....mnie dopadło z rana PPD a Amanda siedzi jeszcze grzecznie w łóżeczku :-)
Teście pojechali na wieś i wrócą dopiero za tydzień![]()
jupi jupi jupi![]()
Martynka, nie pochwalilas sie wcale jaka kreacje sobie sprawilas, nu chyba ze ja przegapilam...Ja też witam się z rana.
Dzisiaj już pewnie nie zajrzę, za pół godziny do fryzjera (jeszcze nigdy nie byłam o 9 rano u fryzjera).No a później jakiś prysznic i szykowanie się.
Oczywiście, jeszcze trzeba pędzić do kwiaciarni po kartkę i kwiatki zamówić, że nie wspomnę że auto brudne i nie wiem czy zdążymy na myjnię pojechać
Dobra, zmykam.
Miłego dzionka wszystkim życzę
PPD - tak zwany syndrom Perfekcyjnej Pani DomuJeśli sprzątanie pochłania Cię tak, że świata poza tym nie widzisz, tzn. że dopadło Cię PPD. Na szczęście przechodzi