reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Idu jesc kolacju:rofl2:Dziecko spi to zjem spokojnie, bez wspinajecego sie mi na kolna szczescie, zagladajacego w talerz moj nie swoj;-);-);-)A Pawel poszedl do sasiada i kolacja nie tknieta stoi wrrrrrrrrrrrrr:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Ja już moich chłopców uśpiłam i nawet prawie godzinną kąpiel z książką odbyłam.:tak::-) Teras to przydało by się wysmarować tą moją baaaaaaaaaardzo suchą skórę i coś zjeść, bo czuję, że żołądek zawinął się wokół kręgosłupa.:baffled: A w lodówce pustki...:-( Męczę M co by pizzę mi zamówił, ale on mówi, że nie chce mu się schodzić na dół, a domofon mamy popsuty.:hmm:

To ja poprosze o pasztecik+pomidorek:-p
no i zrobiłyście mu smaka na chlebek z pasztecikiem i pomidorkiem.:sorry:

Coś mi się zdaje że nie trafiłam...Twoja kanapkę żre jakaś umalowana lala w 3-m rzędzie - w żółtym sweterku...Nio nic jeszcze raz - leeeeeeciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

reklama
Do góry