Patrycja35
Fanka BB :)
Hej kochane....jestem w 3 ciazy..wczesniej nic takiego nie mialam.Odrzucilo mnie calkowicie od miesa..od samego zapachu juz mna szarpie..Tez tak mialyscie? Was od czegos odrzucilo?? Jestem bardzo ciekawa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niestety, ale żołądek nic mi nie przyjmowałGeneralnie surowa woda nie jest dobra na żołądek zwłaszcza wtedy kiedy jest wrażliwy, najlepiej lekką, gorzką ,ciepłą herbatę
U mnie 11 tydzień i też nie jest za ciekawie nawet na słodycze za bardzo nie mam ochoty ostatnio Prince polo jadłam kilka godzin ale rozkminiłam,że jak zjem właśnie jakiegoś małego batona od razu po przebudzeniu to trochę odwlekam w czasie te mdłościNiestety, ale żołądek nic mi nie przyjmowałpróbowałam wszystkiego nawet naparu z liści malin. Ale na szczęście w połowie 5 miesiąca mi przeszło
jeszcze są produkty których nie umiem zjeść i wąchać bo odrazu mnie bierze na wymioty.
Ja to na dzień dzisiejszy musze mieć codziennie tosta z twarogiem i miodemU mnie 11 tydzień i też nie jest za ciekawie nawet na słodycze za bardzo nie mam ochoty ostatnio Prince polo jadłam kilka godzin ale rozkminiłam,że jak zjem właśnie jakiegoś małego batona od razu po przebudzeniu to trochę odwlekam w czasie te mdłości5-8 tydzień była tragedia ciągłe wymioty nic kompletnie nie wchodziło.2 tygodnie przerwy i teraz znowu jest na nic
chociaż jak w odpowiedniej porze dnia zjadłam ogórkową i gotowane żeberko to bardzo mi smakowało i o dziwo weszło nawet mięsko.Wymiotów już niby nie ma ale co nie zjem to cierpię.Najlepiej tylko herbatkę i tosty albo grzanki i ogóreczki z chilli z biedry
śmieję się,że po porodzie długo tostów nie zjem bo teraz prawie tylko to jem
![]()
Haha po co jeździć co chwilęJa to na dzień dzisiejszy musze mieć codziennie tosta z twarogiem i miodemtylko najgorsze jest to ze mieszkam w Niemczech, niby mam niedaleko sklep polski tak z 20 min autem.
Jak wysyłałam mojego po twaróg to ostatnio kupił aż 10 paczek![]()
Niby tak, ale jest tego tyle że nie nadążam zjadać przed upływem terminu ważnościHaha po co jeździć co chwilęlogiczne, dobrze zrobił
![]()