reklama
No Werka to cała tynie mieliśmy auto cascowszystko idzie teraz z babki ubezpieczenia jutro ma być rzeczoznawca. Werka w żłobku ok nie płacze ale nie chcę się puścić
ma już 16 miesięcy za ręce prawie biegnie a sama nie chce nic kroka dać fizjo mówi że ma jeszcze czas a ja już sobie wkręcam
![]()

Do 18 tego miesiąca ma czas na chodzenie wiec jeśli fizjo nic złego nie widzi to tym bardziej luz
Jezuui, same stresy maszNaposalam smsa do swojego gina.Czekam na info.az brzuch mnie boli![]()

Wlasnie moj gin odpisal ze to jest normalne,ze nie zawsze towarzysza dolegliwosci.ze to lepiej dla mnie.No i ze na wizycie zobaczy jak z oczyszczeniem macicy.no i ze bardzo mu przykro ze nam sie nie udalo.No jak go noe uwielbiacJezuui, same stresy masz![]()

Urodziłaś expresowo i tak samo poroniłaśWlasnie moj gin odpisal ze to jest normalne,ze nie zawsze towarzysza dolegliwosci.ze to lepiej dla mnie.No i ze na wizycie zobaczy jak z oczyszczeniem macicy.no i ze bardzo mu przykro ze nam sie nie udalo.No jak go noe uwielbiac![]()

Heheheh.Ty mi powiedz czemu fotek nie moge obejrzecUrodziłaś expresowo i tak samo poroniłaś. Ty to jednak dziwny człowiek jesteś
![]()

Kurde, nie wiemHeheheh.Ty mi powiedz czemu fotek nie moge obejrzec![]()

No tak to najwaznoejsze,bo teraz myslimy inna kategoria-dziecko najwazniejsze.
U mnie ok,teraz drze o oczyszczenie psia kosc![]()

dziś tak zrobiłam to dziwię się że U Ciebie nie było jej słychać tak płakałanie dawaj rakSiadajcie z nia na podlodze, blisko siebie np 2-3m, i na nogi i wolaj i tak wiesz, zeby byla prawie na wyciagniecir reki, ale jednak z krok dwa zeby musiala zrobic. Raz sie odwazy i pojdzie
i tak, ma czas jeszcze, do 18 miesiaca na spokojnie
![]()

reklama
nieagatka
Fanka BB :)
moze bylo tylko, ze ja na taki placz mam wywalone, bo to jest szantaz, a nie placz bo cos jej sie zlego dziejedziś tak zrobiłam to dziwię się że U Ciebie nie było jej słychać tak płakała![]()

Wiec moje wprawne ucho ignoruje