Love_sun
Fanka BB :)
A taka.. w sumie szkoda, ze nie kupiłam dwóchJaka czekolada?![]()

Ale do tego kupiłam chipsy sour Cream, wiec git

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A taka.. w sumie szkoda, ze nie kupiłam dwóchJaka czekolada?![]()
Solony karmel , lody o tym smaku też rozwalają system jak dla mnie, ostatnio jak miałam giga pmsa i wkurw to zjadłam i czułam jak lukier oplata moje ciało a moja IO krzyczała nieeee, potem miałam wyrzuty sumienia, ale jakoś to przetrawiłamA taka.. w sumie szkoda, ze nie kupiłam dwóch![]()
W ogóle to Lindt ma super słodyczeA taka.. w sumie szkoda, ze nie kupiłam dwóch
Ale do tego kupiłam chipsy sour Cream, wiec git![]()
Czipsów już chwile nie jadłam, mój ulubiony smak to zielona cebulka albo fromageA taka.. w sumie szkoda, ze nie kupiłam dwóch
No ja w sumie tez nie powinnam sobie pozwalać. Miałam schudnąćW ogóle to Lindt ma super słodyczeszkoda, że nie mogę sobie na nie pozwolić na tyle na ile bym chciała
![]()
Ja ogolnie odkad zaczelam sie odchudzać, straciłam 19 kg, ale ja startowałam z wagi dużej po ponad 90 kg grubo przy wzroscie 162, aż wstyd , że się tak zapuściłam- ale życie, ponoć nie ważne jak się upada, a liczy się to jak podnosisz się na nogi, do tej pory nie jestem w stanie zrozumieć kiedy i jak to się stało, i w ogóle wtf.No ja w sumie tez nie powinnam sobie pozwalać. Miałam schudnąć
No ale…sezon „schudnę do sylwestra” się zaczął, wiec od 1.10 zdrowa dieta
![]()
Kocham słony karmelA taka.. w sumie szkoda, ze nie kupiłam dwóch
Super , że przyrasta i prog ładnyHej dziewczyny, beta u mnie przyrasta, progesteron ładny więc wszystko wskazuje na to że z końcem miesiąca się z Wami pożegnam. Wiecie może jak się liczy przyrost bety? Bo każdy kalkulator pokazuje mi co innego![]()
Ok. A więc 27 września o 8.02 beta 17,9Super , że przyrasta i prog ładny
Ja niestety nie pomogę z tymi kalkulatorami bety, bo nigdy nie byłam na becie nawet i nie korzystałam, ale może ktoś inny Ci pomoże, jak dodasz jakie wartości![]()