reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Dzagud no to ja tym bardziej się już nie będę mogła doczekać:tak::tak::tak:
Bardzo się cieszę z tego wyjazdu :-) (niestety wisi nade mną widmo pracy mgr, byłam już u promotora i przełożyłam wstępnie na wrzesień :-:)zawstydzona/y:)

Jeszcze raz wielkie dzięki za życzonka :)
Chłapowiankom zazdrościmy cichutko że w tak doborowym dowarzystwie a do tego w super fajnym miejscu :)

agik trzymam kciuki za prace mgr :) oby szybko i bezboleśnie sie napisała:)

Zuzi, Zosi, Ali,Emmie i Erykowi mnóstwa słonka i radości z okazji pierwszych urodzin życzą Szopki

i podpisują sie pod zyczeniami dorotka z juleczką:-):-):-)

hejka wiem ze nas malo ale postaramy sie nadrobic,podczytuje Was w miare na biezaco
szykujemy sie za to do imprezki buziolki dla wszystkich:tak::tak:

uwaga! chwalę się:-D ćwiczenia z rachunkowości zaliczone:tak:
Dzagud brawo, brawo:tak:
agik pogoń pracę, niech się pisze, a ty odpoczywaj;-):laugh2:

Zosi, Alusi, Emmie, ZuZuli i Eryczkowi
spóźnione życzonka
z okazji ukończenia pierwszego roczku,
wielu uśmiechów, tysiąca psot :tak:

ciotka Ginger z Antonkiem ;-)

Ostatnia edycja:
Julce, Czarusiowi i Szymonkowi
dzisiejszym roczniakom
wielu uśmiechów, beztroskich dni
i milionów wystrzałowych pomysłów
życzy
ciotka Ginger i jej psot Antuan

reklama
Julci, Czarusiowi i Szymonkowi

Najlepsze i najgorętsze życzenia urodzinkowe, zdrówka, radości, beztroskiego łobuzowania i samych pogodnych dni życzy Zuzanna z mamą.

Kachasek gratulacje!!! A jednak ;-):-D:-D:-D

My jedziemy dziś kupic pierwsze butki dla Zuzanki. Obym dokonała dobrego wyboru...​

Do góry