reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce - masz już jeden roczek więcej!

Dla cudnej Zuzanki wszystko co najlepsze z okazji pierwszego roczku
życzy ciocia Iszatr i Franio

reklama
Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce - masz już jeden roczek więcej!
Dzielnemu Eryczkowi z okazji pierwszych urodzin najlepsze życzenia
składa ciocia Iszatr i Franio

Ja tylko przeciągiem wpadam się pożegnać. Nic nie czytałam, ale buziakuję Małych Jubilatów :-):tak:
Jednak jedziemy jutro, więc dziś szał pakowania, jeszcze sporo przed nami, ale już nie dam rady...
Wtorek mam nadzieję przeżyć jakoś sama z Piotrusiem - jakbym padła, to Małż którąś z Was na pewno powiadomi ;-)
Trzymajcie się cieplutko i do za tydzień!

Esia - nie padaj!:-D Miłego wypoczynku i duuuużo słoneczka.:tak:

A dla naszego kochanego Ziomalka - Eryczka moc naj naj naj najmocniejszych życzeń z okazji 1-szych urodzinek. Rośnij zdrowo na pociechę rodzicom! Niech szczęście i miłość nigdy Cię nie omijają, a każdy dzień będzie pełen radości.

A dla naszego kochanego Ziomalka - Eryczka moc naj naj naj najmocniejszych życzeń z okazji 1-szych urodzinek. Rośnij zdrowo na pociechę rodzicom! Niech szczęście i miłość nigdy Cię nie omijają, a każdy dzień będzie pełen radości.
I my z Laurą dałanczamy do tych fajnych życzeń:tak:.
Esiu udanego wyjazdu;-).

my również się dołączymy:tak: ERYCZKU STO LAT!!!

473944u9xabrlq4a.gif

ERYCZKU KOCHANY ZIOMALKU MOC CAŁUSKÓW OD LIVII,ROŚNIJ ZDROWO I RADOŚNIE

Baaardzo dziękujemy za zyczenia w tym wyjątkowym dla nas dniu!
Ten Mały Człowiek pojawił się w naszym życiu rok temu i zmienił nasz świat całkowicie i na najlepsze:)

Wspomnienia otuliły mnie ciepłym, mięciutkim kocem:

Jestem szczęśliwa :)

reklama
Do góry